CS 1.6 - пропало оснивање клана

1. Е ја пикам кантер ! :)
    Од кад знам за себе барем...

Админ сам на Адреналине Зоне... потражи сервер, наћићеш мене..

Бајт...

2. Ajd, mozemo sad za vikend. Tad cu biti kuci... Poseti i ti Jag. pro, i ja tamo admin...

3. Ima li ikog od stare ekipe da se poćeramo malo? Nismo dugo :D

4. NEDAM DOVA TEMA DUMRE!

5. Gde ste pičke, stig'o Zdravko Čolić!

178.63.10.215:27120

6. Haha, ladno messalina igra CS. :) Zajebite to i dodjite na CoD4.

7. Ajde ČaČe na CS, tj nemoj sad al' inače dodži počeli smo novu sezonu! :)

Čuj messalina igra... bože neupućenosti :)

8. Upadam, prvi put nakon 2 meseca.

9. Ajde ČaČe na CS, tj nemoj sad al' inače dodži počeli smo novu sezonu! :)

Aj poseticu temu koji put da vidim jel igra neko. Slabo ja igram CS. Igrao sam ga pre jedno 4-5 godina dosta, ali me smorio.

10. Messa, da aktiviramo temu sutra u 22h? Kao nekad...

11. jebote ko još igra kounter?

12. jebote ko još igra kounter?

I ja se pitam, ali ocigledno ima ljudi... Ja sam to batalio, igra je bila dobra dok je bila jedina na taj fazon, a sad imas stotine multiplejer pucacina koje su sto puta bolje.

13. Jeste Čak. Ja sad pre-order lupio na BF3. Igrao sam BFBC2 300 sati. dosta.

14. Imam original BF2, igram sad L4D2 i CoD4 MW i bolja je svaka od CS-a sigurno 5 puta, ako ne i vise.

15. Remac poručuje da je i on raspoložen da nekad igrate kantera, samo je trenutno banovan pa ne može da se javi. Biježite od njega ako ima snajper :D

16. Sve je to lepo, ali Counter je klasika. Igrao se pre 10 godina, igra se i sad. Neko i ne zna šta je Battlefield ili CoD, ali je sigurno rokao kalašem ili emkom. Ovo nije nikakvo hard kor igranje već zajebancija u trenucima dosade.

17. Кантер има одређену драж. Али нема потребе да вас двојица овде расправљате о томе. :) И ја сам уздуж и попреко прешао сваки Кол Оф Дјути и докторирао сваки Бетлфилд после Вијетнама, па и даље с времена на време играм кантер. Смори, јесте, али кад је добра екипа, одличан је.

Едит:

Ovo nije nikakvo hard kor igranje već zajebancija u trenucima dosade.

18. svaka od CS-a sigurno 5 puta, ako ne i vise.

pa nije baš. CoD Crni Kurci su govno teško. CoD4 je poslednje dobro što oni izbaciše.

19. Ovo nije nikakvo hard kor igranje već zajebancija u trenucima dosade.

E onda moze!

20. Ja mogu da pređem sve te igrice, ali ne mogu igrati kanter. Probao 2 puta u životu da igram protiv drugih i ne ide. A i neću da sramotim remca.