CS 1.6 - пропало оснивање клана

1. Брате , ја малопре успео да подесим све , ушао на онај Респек Нови сад сервер и покиудао оне тамо , нико ме ни једном није убио , после сви изашли ја осто сам и реко ......изненадио сам сам себе :) , а можда сам само играо са неким баш лошим играчима......
    Кад ћемо да играмо?

2. Ajde popodne, oko 5 ?

3. Па ајде , вероватно ћу бити ту око 5...

4. dajte meni IP da se svi okupimo na serveru ce bude krcanje kicme :D (nickovi ko na vukajliji)

5. 217.26.212.61:27026
    Ај па се видимо ту ондак у пет.

6. 88.198.22.243:27042
    tuj sam, dodzite, ili taj gore, svejedno, zagrevanje :D

7. Не могу сад. Прсо сам с мозгом. Касније :(

8. @messaslina ja sad nmd ali dodji u onaj u 5 da se svi okupimo ima da bude krcanje
    P.S. da ugasis wallhack :)

9. И?Ел ћем да се играмо бум бум?

10. Ajde !
    Na koj cemo server ?

11. Ае, дајте сервер.

12. Ја сам спреман!

13. Dajte server, aman !

14. ШТА КОЈИ КУРАЦ... ШТО МЕ БАНОВА???? КОЈЕ СРАЊЕ... Одох на овај...
    217.26.212.61:27026
    Јебем матер свима живима тамо ретардираним админима... то што знам да играм а они не знају није моја ствар...

15. Kako se zove taj server ?

16. попиздео сам. не играм више... можда касније.

17. ми се бијемо а вас нема.....добро , добро... БУМ БУМ :)))

18. Објаснио сам неке ствари.

19. Ja grejem šporet, nema me.

20. Ја сам играо док сам имао са ким да играм , то јест ми , вукајлија тим , који је био крајње доминантан у односу на НН тим,тимове.... :))

ЕДИТ: Ако неко оће нож , овде 91.150.72.228:27052 ...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.