Mislim da bi bilo dobro kad bi oveli ovaj novi rank za one kojima ovaj sajt apsolutno ništa ne znači i došli su ovde slučajno, tražeći krstarica čet i slično. Može i, umesto zalutao: Lupač voćkica:))) To bi bio rank tipa gore od najgoreg.
Pa sada, šta mislite o tome?
Pfff... Što nekropostuješ? Pa ova tema više nema smisla, od kada su ukinuti rankovi... -.-
Rekli o sajtu
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Mislim da bi bilo dobro kad bi oveli ovaj novi rank za one kojima ovaj sajt apsolutno ništa ne znači i došli su ovde slučajno, tražeći krstarica čet i slično. Može i, umesto zalutao: Lupač voćkica:))) To bi bio rank tipa gore od najgoreg.
Pa sada, šta mislite o tome?
Pa jes'....jače zvuči nego noob! :-)
Meni više odgovara GUŠTER :)
hehehe
Koje li bi boje bio?
Pojma nemam...možda braon. razmislite malo zašto...:D
ja predlazem Nemač Pojma, mozda za neki negativan skor ili za noob.
može i tako nešto...mada mi se više svidja ono moje:D
Corleone, el znaš šta znači tvoj nick? Cor, cordis - srce; leo, leonis - lav, pa ti vidi....kisss
Ja predlažem jedan epitet, a to je KLONER.Da se zna ako ta osoba ima još jedan nalog na Vuki ili čak više.Neka stoji u profilu.
i to je dobra ideja...a može i šizofreničar... :D
svidja mi se ovaj predlog ZALUTAO.ja sam za
Mozda bi bilo dobro da bude: Namač pojma
ja bih bio zalutao
Pfff... Što nekropostuješ? Pa ova tema više nema smisla, od kada su ukinuti rankovi... -.-