U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I ja se slažem da je Sunđer Bob ispiranje mozga zarad lakšeg kontrolisanja masa. Masonerija.
Ono, jedna stvar je prikazivanje masona, a druga stvar ispiranje mozga.
Ovo nije crtać za decu, jer neće skapirati osamdeset posto fora. Zaključak: ovaj crtać je propaganda satanizma.
Ovaj komentar zaslužuje da uđe u neki udžbenik logike:
па чекај. јел приказују у маси цртаних и играних филмова многе масонске симболе? приказују.
е сад ко коме испира мозак и шта ко хоће да постигне тиме, то је друго.
Де је сад Неђо Костић да пева: ''Сломили смо сломили смо Америци крила''...
Човек је у праву.
SRETENE JAVI SE
Jebote pa ko veruje u ove gluposti????????
у које глупости? реци тачно на шта мислиш
Da, a onda se pojavio ovaj klip i kobjasnio da u masi crtanih i igranih filmova prikazuju mnoge masonske simbole. :)
Ја сматрам да је све то завера против православља, јер је општепознато да је католичка вјера већ одавно поклекла пред масонском пропагандом и сама таква постала.
ахахах, добро нема везе, дечко се потрудио да издвоји конкретно из сунђера.
Ma bre ovo o crtanim filmovima!
Ционистичка завјера, бре!
Ma bre ovo o crtanim filmovima!
Шта је ту за неверовати? Јел има масонских симбола? Има.
Реално.
http://www.youtube.com/watch?v=pEDubBZeQn8
Peki, ovo je bilo sinoć... Sve je mene bilo sramota, a tek onaj menadžer...
PEKI!
KOJA OVO SEKTA JEBEM TI LEBAC!!!
Ova mala ima ozbiljni poremećaj koji preko blututa deluje na sve ljude u njenoj bliskoj okolini.
RTS je napravio ''ozbiljnu'' reportazu o Limenom...
ovako nesto bih ocekivao od prve i to u onim sprdackim emisijama gde ismevaju jadan poludeli narod..
( ako se neko pita ko je limeni http://www.youtube.com/watch?v=NBdbBivWldY )
inace nznm da li ima na youtubeu reportaza , ali malopre sam video na tvu,
i nisam na njegovoj strani, mislim da je budala nego me je sramota rts-a i onoga ko je to odobrio..