Transfer blama

1. http://vukajlija.com/recnik/autori/134883 penis mali,to mu je nick...jebeni penis mali

2. Gledam ja sinoć ''Ja imam talenat'' i nastupa klinka koja se zove ALLEGRA, ima oko 11, 12 godina i talenat su joj akrobacije sa loptom. Fudbalskom. Igra za repku. Svaka čast, vaistinu ima skila. Posle nje je nastupao njen rođeni brat po imenu NAIMIJE i (lepo) otpevao pesmu iz ''Pepeljuge'' u nekom totalno fegetskom kostimu (nije on kriv) koji su mu spremili mama i tata (e oni su krivi). E sad, voleo bih da mi neko kaže da li sam ja jedini koji bi ove jebeno retardirane roditelje gazio od jutra do sutra jer su deci dali imena najverovatnije po nekom crkvenom činovniku odnosno po nekom porodičnom automobilu iz opelove porodice i zato što su toliko glupi da nisu provalili da su nešto pomešali... ALO! Sin treba da igra fudbal, a ćera da peva Pepeljigu jebenu!!! Koji je to kompleks jebote, svoje neostvarene ciljeve ostvaruju kroz svoju decu! Sramota me što delim vazduh sa takvim ljudima.

Ja bih svim roditeljima, koji pošalju dete na tako nešto postavio pitanje da li su svesni šta oni rade? Ne kažem, zaista ima puno talentovane, ma, pretalentovane dece u JIT i sličnim show programima. Ali da li su oni svesni da urnišu jedno detinjstvo, da deteta lišavaju jednog normalnog perioda odrastanja? Meni je žao dece koja od malih godinica idu po nekim umetničkim školama i takmičenjima, samo zato što ih roditelji forsiraju. Jebem mu sve, pa normalno je da ti dete padne i odere koleno, da se ponekad brčne u blatu, da se potuče sa vršnjakom, da se zaigra sa drugarima, a ti se nasekiraš gde je ono... Ovako žive kao dijabetičari, ceo dan im tempiran, umetnička škola, redovna škola, sportske aktivnosti, ajmo sad u krevet. Još ga odvedu na takmičenje da pokažu kako imaju talentovano dete, a u stvari oni izdvojili ne znam ti ja koliko stotina evra za bubnjeve i gitaru i forsiraju to dete svaki dan da uči i onda kao "neverovatan talenat". Sloboda deci!!!

3. Hit današnjeg dana međ klinkama, ovo je samo jedan primer.

Poshalji broj od 1 do 1000 u inbox-u,a ja u komentaru stawim da li bih bila sa tobom. .:)

♥ ♥ ♥
    пре 9 ч. · Свиђа ми се · 1

‎999,99
    пре 9 ч. · Свиђа ми се · 2

‎1-MOZDA. .:)
    пре 9 ч. · Свиђа ми се

‎1-NE. .;)
    пре 9 ч. · Свиђа ми се

‎7-da. .:)
    пре 9 ч. · Свиђа ми се

‎32-NE. .
    пре 9 ч. · Свиђа ми се

Nerazumem,ali nema weze
    пре 9 ч. · Свиђа ми се

‎999,99-ma uwek. .
    пре 9 ч. · Свиђа ми се

‎67-mozda. .:D
    пре 9 ч. · Свиђа ми се

‎158-. .narawno. .hahahahaha
    пре 9 ч. · Свиђа ми се · 1

‎91-ne. .
    пре 8 ч. · Свиђа ми се

‎557-da. .:DDDD
    пре 8 ч. · Свиђа ми се

‎1234-ne. .;)
    пре 6 ч. · Свиђа ми се

‎775
    пре 5 ч. · Свиђа ми се

Pa broj poshaljes u inbox,a ne u komentaru. .
    пре 5 ч. · Свиђа ми се

‎775. .Ne. .
    пре 5 ч. · Свиђа ми се

‎22. .da. .
    пре 3 ч. · Свиђа ми се

‎321-mozda. .
    пре 3 ч. · Свиђа ми се

‎007-mozda. .:)
    пре 2 ч. · Свиђа ми се

4. imaš pvt džoni zbrojem koi sam zamislijo lololo

5. ne laži manijače, ja se taman ponadao :)

6. Miletu nije mesto ovde sa ovom sjajnom pesmom
    GENGSTA FOLK <3 <3 <3

7. Хахахаха, што волим тако кретенске постове... Браво тебра :)

8. Kasniš peškirče,odavno je to postalo hitčina!

9. ИИЋ ВЕПРУ

10. ovu mladu umetnicu mezete pratiti na fb pod imenom Alvira Savic

11. Au. I još misli da je lepotica.