Transfer blama

1. Bože, ja inače imam fetiš ka ženama sa garderobom u ovoj boji, al' sad mi se ič ne diže. Nikako.

2. ХАХАХАХА НИШЛИЈЕ АЛ СЕ ПРОСИПАЈУ

3. Ček, jel treba i da im lajkujemo stran'cu na fejsbuku?

4. Kucna zurka kod mene gajbi, 5 ujutru, odavno batalili stranu muziku i presli na narodnjake -.- Elem, nisam doziveo transfer blama kad su krenuli narodnjaci, jer jebiga takva je bila prilika, nego kad je neka likusa pomerila ortaka od kompa i pocela da pusta neki Bullet for my Valentine, i pocela da igra uz njega.... I svi u fazonu ae izbaci je napolje... To se ponovilo dva puta, mnogo mi je tesko bilo dok sam je gledao, jedan od najgorih transfera blama u zadnjih godinu dana neracunajuci Acu Stojanovica

5. odavno batalili stranu muziku i presli na narodnjake -.- Elem, nisam doziveo transfer blama kad su krenuli narodnjaci

Što se mene tiče, ovo je dovoljan transfer.

6. Što se mene tiče, ovo je dovoljan transfer.

Што му фино рече.

7. odavno batalili stranu muziku i presli na narodnjake -.- Elem, nisam doziveo transfer blama kad su krenuli narodnjaci

Što se mene tiče, ovo je dovoljan transfer.

Jebiga brate, ponapijali se svi bili pa opleli po tome...

8. Jebiga, Mančestere, oni se druže sa Leom Kiš pa nikad nisu poslije 5 piva krnuli po Jašaru, moraš ih shvatiti... :D

9. Mančestere, nisi me razumeo. Kakva je to žurka ako se ne promoli Šaban ili Jašar ili brat mu Ipče? Transfer je ta strana muzika što ste slušali.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.