Transfer blama

1. Neverovatno je kako Amidžić nije svestan koliko transferiše.

2. А ко то на ружичастој телевизији не трансферише ?

3. Сад сам прочитао на телевизији вијест о риби која је пала у кому кад је покушала да протрчи кроз перон 9 и 3/4 ко у Харију Потеру. Какав мозак јеботе.

Hahahahahhahahaha kakvih sve kretena ima jel ima neki link na netu

4. Тражим пола сата, чуди ме што не могу ништа да нађем. Ал' појавиће се ускоро сигурно.

5. Meni opasno transferise ovo na dnu stranice gde su tatici o Vuki iz raznih novina, clanaka, sajtova ovo ono.
    Bas transferise.

6. Sinoć sam gledao 3 minute Amidžića. Jao, majko mila, a emisije i kuraca i palaca i pizdi materina i voditelja svakakvih i volova koji to prate lebac im jebem krvavi pa imaju li ti ljudi samopoštovanja?

7. Најскупљи трансфери у историји блама се дешавају тек онда, када ментално заостали дегени почну да стављају пичкопаћеничке статусе типа: Лајкуј и одговарам, хехе Лепа си? Знамо се? Каква си као особа, хехе? шупичку материну

8. Нпр. ово:

ヅSta mi se svidja kod tebe :
    ヅUsta ?
    ヅKosa ?
    ヅ Ocii ?

ヅ Sta bih ti uradi'o ?
    ヅ Poljubi'o ?
    ヅ Osamari'o ?
    ヅIstuk'o ?
    ヅ Zagrli'o ?

ヅJa te :
    ヅ Volim ?
    ヅ Mrzim ?
    ヅGotivim ?
    ヅPostujem ?

ヅ Sa tobom u ..
    ヅVezi ?
    ヅ Setnju ?
    ヅ Drugoj drzavi ?
    ヅ U mrak ?
    ヅ U sumu samii ?

ヅ Ti si :
    ヅLep / a ?
    ヅDobar / a ?

Апострофи победили. :)

9. Dobra pesma za swe nas koji jebemo! <3 :**
    http://www.youtube.com/watch?v=KfXtZGMg98g
    Evo Pedje i Nebrige, hehe. ^_^

10. Deste guze bluze, hehe, umirem...

11. http://www.youtube.com/watch?v=QuPqr1LjwuE
    ШНОСТРА! ПОТЕНЦИЈАЛНИ БЛАМЧИНА БЕЗ НАЗНАКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ!

12. http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/348148/Novakov-dvojnik-upoznao-dvojnika-Federera
    :DDDDDDDDDD
    Onaj sa gangnama ladno federerov dvojnik....a mi se smejali klipu..e nemaci pojma

13. Sad zvucis ko Vucic

14. Hanibal i jeste bio iz Afrike. ČEDO ISTORIJO!

15. mus nemoj da se vređamo lolo
    nemam ja ništa protiv čede i njegove stranke al posle onakve izjave pričati o rasizmu je blam nad blamovima

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.