Transfer blama

1. a šta je ovo nikako ne kontam? što pišu te tekstove? i ko ih piše uopšte?

2. AHAHAHAHHHHHHHHHHHHAAHAHHAHAHAHAHAHAA

3. Vlada me je slinuo golu!

СЛИНУО!
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА!

4. Pravo pitanje. Ko koj kurac lajkuje i zasto?!

5. Ма то је зајебанција, немогуће да је стварно

6. Ja vrlo dugo nisam imala prilike da vidim nešto ovoliko idiotski.. PA JEBOTE JEBOTE JEBOTE, koliko su one maloumne?

Džordi, vrlo je stvarno.. vidiš koliko klinki lajkuje i komentariše kako su super priče, nemoguće da je sve namešteno.

7. a kakva je ta mala matovićka i odakle je?
    neću nikome da solim pamet ali da bi bila matovićka morala bi da bude udata za nekog matovića, a ovako može da bude samo matovićeva he he

8. Vlada: ahhh da ga vadim ili ne? ahhhh ajojj
    Ja: ma nemojj... ahhhhhh tooo toooooooooo
    Vlada: dobro ahhh
    Ja: e gotovo je.. ( svrsio je u mn..)
    Vlada: e svaka nam cast tacno 3 sata i 15 minuta..

9. Džordi, vrlo je stvarno.. vidiš koliko klinki lajkuje i komentariše kako su super priče, nemoguće da je sve namešteno.

Контам да је страница направљена као зајебанција, а да су клинке озбиљне... мада мислим да се и неке клинке зајебавају, има вукајлијског призвука код њих неколико... а реално и ја једва чекам наставак не сећам се кад сам се смејао овако задњи пут :Д

10. a kakva je ta mala matovićka i odakle je?
    neću nikome da solim pamet ali da bi bila matovićka morala bi da bude udata za nekog matovića, a ovako može da bude samo matovićeva he he

Ја се утриповао да је то једна Матовићка коју познајем и сви је зову тако... ал сва срећа мрзи ове кретене... и има мозга...

11. Džordi ja sam otišao na tu stranicu juče valjda pošto je neko bacio link do nje. Ne bi rekao da se klinke zajebavaju. Deluju mi mrtve ozbiljne, što je razlog više sterilisati ih da se govna ne razmnožavaju.
    A još su mi više nejasni mentoli koji se ubiše da lajkuju ta govna, valjda ih toliko zanima nastavak buduće Marijane Mateus (mislim kao pisca) lololo

12. ovog vladu vole samo drugarski

13. марија победила

14. ovog vladu vole samo drugarski

Hahahahaha al' mu ga šuknu Pezose.

15. Nemoj tako, Matovićka voli Vladu! Relja im je kum na svadbi.
    Inače ova Tea je vrh pička!

16. ЕУ МОЈ ВЛАДО НЕШ ДОБИТ ПИЧКЕ, НИКАДА.... СА ТОБОМ ВИШЕ НИКАДА....

17. Džordi ja sam otišao na tu stranicu juče valjda pošto je neko bacio link do nje. Ne bi rekao da se klinke zajebavaju. Deluju mi mrtve ozbiljne, što je razlog više sterilisati ih da se govna ne razmnožavaju.
    A još su mi više nejasni mentoli koji se ubiše da lajkuju ta govna, valjda ih toliko zanima nastavak buduće Marijane Mateus (mislim kao pisca) lololo

преглупо је да би било истинито(надам се)...

18. преглупо је да би било истинито(надам се)...

Poptuno se slažem, ali uzevši u obzir mentalne kapacitete, a još više intelektualne potencijale današnjih klinki (pošto nisam primetio muškarce na toj fejsbuk strani, iako i za njih ovo može da važi), ne bi me čudilo da su mrtve ozbiljne.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.