Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Klinke drkaju na momke koje vide na tv-u, šta vam je tu čudno, čemu čuđenje? Ako američke klinke mogu drkati na Bibera, što ne mogu naše na Vladu i Relju?
pa ne drkaju na vladu
Pa jbg, realno Relja je jebozovniji, Vlada ko ćuran
Evo vam transfera: na dnevniku jebenog JAVNOG servisa dave sa sumrak sagom! Eee i da im plaćaš pretplatu, mrš u kurac! Serem ti se na RTS!
Pezose uzmi čitaj to što je kačila nebitna, Vlada je glavni jebač u svih 25 delova.
Ова Кики ако има 10 година... јебо матер ужасно
A Tea, a? Kakva je uff!
реално дајем сто ајра да је Влада педерчина
Ali zanimljivo da su oni bili aktuelni i kad je moja generacija ('94) bila neđe 7. ili 8. razred.. sa pesmama moja jedina i kulijana i šta već.. i svi su to slušali, i ja sam, i bili su mi simpatični i slatki.. ali niko nije ovako nešto radio jbt..
Nije zajebancija. Juce sam sa devojkom citao te tekstove sa stranice, posto se i moja riba pali na relju (ovo opusteno moze i u temu moram nekome da se izjadam lolo), znaci ona je dozivela takav transfer blama da je rekla da u zivotu nece pustiti njihove pesme. (da, u zadnje vreme slusa ove njihove gluposti sa kojekakvim selebritijima, i ovo moze opusteno u temu za jadanje).
Ima i tamo trolova, jasno se videlo, al 90% onih klinkica su ozbiljne. Klikcite redom na one profile,ako nadjete neku stariju od 97. godista, ili da nije iz neke selendre javite.
Gazimudo brate žao mi je za tvoju devojku, samo ti znaš kroz kakve muke prolaziš lololo
neću nikome da solim pamet ali da bi bila matovićka morala bi da bude udata za nekog matovića, a ovako može da bude samo matovićeva he he
Da, mala Matovicka zato sto se Vlada. (ovaj drugi sto nije Relja)
Preziva Matovic..
Ma ja samo da zahvalim onome ko je ostavio link do te stranice.
Da tog linka nije bilo,nebi ja sad devojku imao!
Uz pomoc tog linka, ja sam moju devojku izlecio,a cak sam je i jebao!
VLADINA MAJKA SE ZOVE MILINKA!
Nebitna, ti si 94. godište? Hm, hm :))
Trebao bi da snimiš reklamu za taj koristan proizvod, bilo ti tu love :)
Vec zamisljam kako na pocetku reklame imam tuznu facu, onda onako sa neba,uz bljesak, kao svetac, silazi link, moje raspolozenje se naglo menja. Odlucno odlazim kod devojke, bacam je na kompjutersku stolicu, pejstujem link i gledam kako joj mozak implodira. Naravno, reklama se zavrsava scenama eksplicitne jebacine i pobedjuje na Noci reklamozdera 2013.
Teu bih odvalio odkurca. Al jbg, nisam Relja...
U jebote, ja kao Relja moram da budem ponosan na svog imenjaka. Relja jebač!
Pogledajte Tein cameltoe! JEBOTE!
Tea jebe kolko je dobra.