Transfer blama

1. Samo da kažem da je autor Sale d snajperist izjavio kako zna 16 tekstova elitnih odreda i upravo mi ih peva na četu

2. Hahaha
    Ubijte me, al' tako je :)
    I ne volim sto ih znam :D

3. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHHHHHHHAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAAA

4. Dečko je sve lepo ispričao, gde ti je ovde transfer jebote?

5. gde ti je ovde transfer jebote

ti je ovde transfer jebote

je ovde transfer jebote

ovde transfer jebote

transfer jebote

jebote

6. Мени је трансфер што се група зове "Пазарски фајтери". Који курац? Овако ми звуче као скупина младих и надасве амбициозних Новопазарских дјећака који похађају Основну школу "Рифат Бурџевић Тршо", а успут навијају за њима омиљени, градски клуб, Нови Пазар. Не знам. Некако ми не звуче.

7. Jbg i meni je transfer što su vođe grobara ofkovac i delija, pa šta sad? Samo kažem da ovo što priča čovek ima smisla, izdrkavaju se na njima samo tako, sutra kad budu hteli da se otcepe, šta ćemo onda? Ne poštuješ ih, ne prihvataš kao građane svoje države, normalno da će jednog dana želeti svoju državu, kad ih ti jebeš na svakom koraku.

8. vođe grobara ofkovac i delija

лоло која неистина, али ајде нећу да ти вадим ријечи из контекста
    На пазарској трибини главну ријеч држе Екстреми и они су протјерали Торциду, са чиме си вјероватно упознат. Е сад, Пазарски фајтери су само мања групица. Има их можда педесетак, евентуално стотињак. Поента овога је да ми смијешна само група пунољетних људи која није имала довољно инспирације да смисли ишта креативније од тренутног назива, па се сад куробеца по ТВ Санџак, да би прошли запажено. Не смијем се народу, смијем се њима. Они су ти који су смијешни.
    Да. Има репресије, али репресије над свима. Нису само они ти које полиција гази без разлога. Било је много горих примјера од овог што је овај симпатични буцко навео. Много горих.

9. Naravno da je istina, oterali čoveka sa severa, on došo na jug da bude glavni. Pravi navijači su Zabranjeni, Alkatraz su pičkice kojima cigan naređuje, a Đurić tutka pare! E pa mene je blam zbog takvih ljudi koji prate cigana, kome je nebitno dal je na južnoj, dal na severnoj tribini, sve dok uzima lovu za koju radi sve šta mu se kaže odozgo.

10. To je posao kao i svaki drugi. Oces da kazes da u vodjama delija nema nijednog grobara?
    Pa bre Savija i Cegi piju kafu zajedno, milion puta su vidjeni da zajedno setaju gradom.
    Oni dobijaju dobre pare da vode navijanje, i njima je potpuno svejedno na kojoj su tribini i koji je rezultat.

Problem su napaljeni klinci, poput ovog gore djembelog, koji se tripuju da su clanovi nekih satro jakih grupa, a u stvari na tekmama samo sluze kao broj koji stoji iza ovog ili onog vodje.

11. Zar ne postoji tema za te akademske rasprave o navijačima?

12. Uzmeš bombu pobiješ govna i gotova stvar! A koje li su debilčine koje ovo lajkuju da mi je da znam...

13. ja sam lajkovo, ubija me neizvesnost, sta je tu cudno?

14. Morao sam da ostavim komentar, jebiga bilo je jače od mene lololo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.