Transfer blama

1. Копирам вам само део статуса и то део који је посебно глуп, јер нећу да копирам цео статус како ме не би људи прозивали демократским обладинцем ЛДПовцем и слично; углавном статус говори о заблуди званој Нова година коју нам је наметнуо мрски запад, комунисти, илуминати, јевреји и Битлси; а да је једино друго решење окретање православљу јер, забога, не постоје нијансе- или си ултраправославац, или си ултрадемократа, шта год да изабереш, и једна и друга групација те будно прате и осуђују сваки твој погрешан корак (односно, оно што они сматрају погрешним).

А ја вам саветујем да тог 31.децембра проведете као да је сасвим обичан дан,а када дође поноћ,реда ради,честитајте својима "нову годину" али не заборавите да је ПРАВА,СРБСКА,ПРАВОСЛАВНА НОВА ГОДИНА 14.јануара.

Нисам знао да је јулијански календар резервисан за Србе, евентуално за ''браћу Русе''.

2. Oj aлиja oћeш ли слaнинe,дa tиђeдo сa taвaнa сkинe

3. ешење косовске кризе није никакав дијалог ниједна се слобода није добила мирним путем.Него лепо да се оформе добровољачки одреди у помоћ ће нам приступити Руси Чеси Словаци итд.објавимо рат шиптарима и...ко преживи причаће

АВЛИЈЕ АВЛИЈЕ ПУНЕ шиптара,ШАЉЕМ ИМ ПОЗДРАВ ПРЕКО РАФАЛА,АВЛИЈЕ АВЛИЈЕ У ТИХОЈ НОЋИ,шиптар СЕ ПЛАШИ ДА ЛИ ЋУ ДОЋИ,ЊИХ САМ МРЗЕО ЊИХ И НИКОГ ВИШЕ,ПУШКУ ДА ОТВОРЕ МОЈУУ И ТАМО ИМЕ ИМ ПИШЕ!!!

i status u vreme one sparine letos :

Трећи свјетски рат не мора да буде исти као прва два,може бити овакав,исподмукао.Једни изазивају земљотресе и геноцид њима,други фреквенцијама,које манипулишу људским мозгом и за нуспојаву имају помор животиња које су осјетљиве на те фреквенције...Спартанци су користили копља и штитове,Римљанима су требали ''напреднији'' заштитни оклопи,градови и торњеви опасани бедемима који су штитили краљеве.У првом свјетском рату "доминирали" су авиони,у другом свјетском рату кориштена је атомска бомба, а сад се манипулише временом....Што би рахметли Ђинђо рекао - мислите о томе!;)

4. SRBI i KELTI

Michel - Claude Touchard avec collaboratio de Guy Barthelemy, "А la recherche de l'heritage"

"Les druides cueillaient le gui. Leur nom peut venir du celte DERV qui designe le Chene. II peut egalement avoir ses racines
    dans les mots celtes "DRU" et "VID", qui donneraient ensemble "celui qui possede la connaissance complete. "

"ДРУИДИ су брали имелу. Њихово име може да се изведе од келтског "ДЕРВ", што означава "храст". Оно може такође да
    има своје корене у келтским речима "ДРУ" и "ВИД", што би заједно дало значење "онај који поседује потпуно знање" (тј.
    "ДРУГИ" - унутрашњи "ВИД")...

1. L'archeologie mysterieuse, voyage a travers les decouvertes..., Paris, 1972.

За претходно није потребан коментар ниједном српском сељаку, који ће у сва три претходна облика с највећом лакоћом препознати
    речи свог језика!

"Данас се сматра да су келтски обичаји, језик и вера најбоље сачувани у Бретањи, Велсу и Ирској. Келтисти су у ирским Загама открили највеће келтско божансгво "ЛУГ", чије име носи велики број важних места као Лион, ЛУГДУНУМ, итд. Помоћу тих зага покушали су да и значај поменутог божанства објасне, тражећи му право место у верском систему Келта... "

5. http://ask.fm/Malerciccci

zovem se sara, najbolja drugarica ema, iz kg sam. šaljem poklone pitam lajkujem 30 lajka javni poklon, 35 anonimni.

6. Mene sramota umesto njenih roditelja.

Cim dozvoljavaju da imaju Grand na svojoj televiziji.
    Znas da nemaju srama :)

7. Cim dozvoljavaju da imaju Grand na svojoj televiziji.
    Znas da nemaju srama :)

Pa ovo objašnjava neke stvari. Pomislila sam da je mozda cerka Zeljka Mitrovića, ali nisam bila sigurna.

8. Dap, to je cera Zeljka Mitrovica.

9. Ау Душане.

Ово и није толико трансфер колико је највеће откриће у 2013.

http://vukajlija.com/recnik/autori/244121

СИМЕ СРБИН ИМА БРАТА ОЛЕЕЕЕ! Аватар победио, види се да дечко уме фотошопирати.

10. Ујка Сима врста мајице, 'тео сам на смешне слике ал је за трансфер:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/540910_10151410893834257_301736393_n.jpg

11. Познајем лика. :/

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.