Transfer blama

  1. Da je kakvog naroda normalnog ovo bi izboli vilama.

  2. kad eminentni vukajlijaski sineasti daju filmovima ocene 7,4 i tako to. nabijem vas na kurac.

  3. Izgradnja "infrastrukture"
    DNO-DNA...
    Ne znam kako ovo da nazovem drugačije.
    http://youtu.be/lIwAiRQHyxU

    (Nije baš odgovarajuća tema, ali je tematski najbliža)

  4. Pa ovo je novi video o Bigrenici. Sad sam proverila, onaj video koji sam ja gledala i koji je imao znatno više pregleda je ladno obrisan. VUČIĆU CENZURO.

  5. UŽIVO AMIDŽI ŠOU ZORICA:
    23.27 "Kemiš i ja se zovemo "mama" i "tata", kad ti je neko bračni drug, mama i tata i sve... Postanemo jedno drugom isti. Mi smo nagrađeni od Boga. Sreli smo se posle mnogo lutanja emotivnog života. Našli smo se", rekla je Zorica.

  6. Pravnijada? Plaču tamo za nama :D

  7. aaufff, što su zgodne ove dve na klipu halililikidiki, imaju reko bih baš snažne noge hehe. volim malkice krupnije butkice kod devojaka, a ova dva para nogu su baš u tom fazonu ufff.

  8. Ja ne volim te žene butare. Ove vitkije je lakše hraniti, manje ti seru, a i lakše ih poneseš na počinak u obećanoj vreći ako se otmu kontroli.

    EDIT: Još ako je lejdi krakata, pa je guziš, a ona zapinje nogama za krov sale za fizičko. Ah, meraka.....

  9. nisam se ogradio u startu, pa ću sad: volim ovakve ko što napisah gore, ali volim i ove visoke i s dužim i fit nogama. u svakom slučaju, najmanje me loži nešto između te dve varijante, da ne kažem prosečna. ili jedan fazon, ili drugi fazon, nešto između mi baš i ne paše primetio sam

  10. Njoj je bitno da je onasrećna Lemaja. Neko je srećan kad ubija mačke. Neko kad mu odaberu definiciju. Razni ljudi razno ludi. Siguran sam da makar pola Srbije zna za nju, ako ništa bar zna njenog oca. E sad što je ona ostala zaglavljena u osamdesetim i obuzeta višim silama to jebiga, pa nko ni za papu ne bi znao da se ne poziva na Boga a ima hiljadu puta više dobrotvora od njega.

  11. Milica *
    34 minutes ago near Belgrade · Edited
    Upozorenje: NE ULAZI U RASPRAVU O DOBRIM KNJIGAMA SA STUDENTOM BIBLIOTEKARSTVA. Just don't.
    Jer pornici u prozi koje vi citate NISU dobre knjige.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.