Transfer blama

1. Sjajna novinarka Pinka koja pita neku ženu ,,je l' ste srećni što ste se izvukli?''.

2. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10173585_775602869130804_642706974328326798_n.jpg

Hvala koleginici koja je moju pjesmu ukrasila ovom divnom fotografijom. Ovo je originalan naziv i tekst pjesme. I pored mojih molbi i pomoći mojih prijatelja, mnogi još ne znaju da sam ja autor pjesme koju ste toliko puta podijelili. Molim vas, napišite moje ime i prezime ispod pjesme, kada je objavite, da se ne krše moja autorska prava. Hvala.

haha koja glupa kučka

3. Da li je ovo realno? Jeboteeeee.

4. Kad sam vido fotku ladno sam se utripovao da je crnogorska zastava ustvari albanska.

5. Sjajna novinarka Pinka koja pita neku ženu ,,je l' ste srećni što ste se izvukli?''.

Hahahahhahaha pa jebote stvarno treba spaliti tu televiziju

6. Hahahahhahaha pa jebote stvarno treba spaliti tu televiziju

Kurac, jedini imaju helikopter. Jbt, pink uvek dodje prvi na lice mesta nesreće, viš da godinama snimaju grand i samo oni lololololololo

7. ајде начи да ме се зајебе с усташе ових дана. дали помоћ па дали помоћ па слога па југоносталгија па сви заједно, ало бре, они треба пола земље да нам дају као репарацију само за други светски рат а камоли не знам шта. и после ће да се шлепају на ту шатро помоћ. мрш.

8. ali hrvatski mongoloidi su izgleda veći od ovih naših - kažu vučić minirao brane u slavoniji, dokaz je to što je pominjao "ratne mere" u odbrani od polava.

9. колико треба пута сан о југославији да се сруши у крвавој апокалипси да би напустили ту идеју?

10. Ovoj samo tvrdom kurčinom treba izbiti jugoslovenstvo iz glave

11. -Hej Drino imam briljantnu ideju!
    -Reci Savo.
    -Znaš kako ovi naši oće stalno da ratuju, što izaziva ljduske žrtve, materijalnu štetu i patnju generalno?
    -Znam, znam.
    -Pa hajde da ih zbližimo tako što ćemo da se izlijemo i tako izazovemo ljudske žrtve, materijalnu štetu i patnju generalno!
    -Sjajna ideja!

Bivis i Bathed imaju bolje planove.

12. да се с братом брат побрати
    братском браћом свога брата
    да не буде тебра рата

13. pa i nije jugoslovenstvo, ja sam to protumačio više kao svi su srbi pred bogom

14. ја сам то схватио као бата брацо побратимо братом брате.

видите како свако од нас има своје тумачење... шта ти је ремек-дело

15. pa svi jugosloveni su srbi štae vama

16. veliko srbstvo bre!subliminarna poruka.rece da treba da ih pokorimo,na zidu joj seselja slika.

17. e kada bi srbi bili složni, pa znaš li ti šta bi sve mogli

18. svi smo mi srbi na svoj način

19. budi ti srbin izmedju svoja četiri zida, nemoj kada izadješ napolje medju ljude, nije u redu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.