Transfer blama

1. uvek se zajebem, čim kliknem na link do Kurira blokira mi se FF

2. Agilni, gde god da okačiš, biće dobro postavljeno. Toliko je bezukusno da može u sve da se meša.
    Ne mogu da verujem....greota da smo ovo dočekali. Izabrali, pardon.

3. Dušmani kako našeg Velikog Vođu hoće da zajebu

4. Издржи велики Вођо наш не дозволи да те душмани скрену са пута у који нас водиш.
    Вођо, народ је уз тебе, сви који га мрзу могу да му пушу џеџе

5. Коментари су поново победили и овакву вест. Стотине и стотине људи који умеју да напишу коментар на интернету дискутују о овоме као да се стварно десило. Ја не знам где ја живим. Просто не познајем никога ко купује Курир. Видим да људи прелистају ако је џабе по кафићима, али нико не коментарише те њихове вести као да су се стварно десиле.

6. Haha. Sinoc je neko postavljao na drugoj temi to valjda naslovna u informeru. Ali dobro je ovaj od 16 godina izudarao golmana a ovaj hteo na pinku da da ostavku. Nego ovi sto po komentarima traze cvrstu ruku su mi jos jaci.
    Edit: dobar je ovaj u komentarima sto ne bi voleo da je u kozi ovog policajca.

7. Al kako vole da stave ovo "pakleni plan" uvek umrem od smeha.Mora u kurajberu da se objavi neki pakleni plan protiv našeg premijera lolo

8. Jbt, oni se sami sa sobom grudvaju, podmeću, demantuju, komentarišu i tako u krug. Žalosno je što smo u takvim govnima da je većini lakše da to samo upije, umesto da uključi mozak.

9. šta to beše mozak
    šta to beše mozak

10. Dat Amidzic...
    http://www.youtube.com/watch?v=jmBN-t7Ux64
    Kakve fore covek ima, tuzno zaista.
    Ali kako ga je kepec na pocetku usrao hahaha kaze poslenju platu sam primio kad si ti ispricao dobru foru pre godinu i vise dana hahahaha

11. опет сам гледо и боли ме слезина
    https://www.youtube.com/watch?v=IGRhzKTS2Qs

12. prvi put gledam ovoga amidzica i je bo te zakljucavaj septicku

13. Jel ovaj cigan il se kvarrrrrrrcuje!

14. hhahahahahahahahah pa kakav debil

15. A ko je ovaj na slici ja mislio sprdnja kad sam pročitao tekst lolo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.