Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
https://www.facebook.com/SanjarSaMeseca
https://www.youtube.com/watch?v=gqvCy45HCxY
ne zna se sta je jebeno gore ovaj M.N. ili ovi sto lajkuju ova grandiozna dela autora u formi statusa...
Ликуша са месом направила бољу музику од пола турбо фолкера.
ali više se nadam Decembru.
Postoje te neke hladnoće koje te osveste.
I posle kojih ostaješ dugo začuđen, a nasmejan.
Још један љубитељ пресветог међуножја неке тамо Кристине Беломарковић Попконстантиновић која пиша парфем и сере златне полуге.
Вала баш.
Sedim na WC šolji, tiho mu pričam - ''hajde, hajde, ne plaši se''
Like 1,262 · Comment 2 · Share 17 ·
edit: hehe izmislo sam ovo
dobra ova sa mesom, nije za ove teme, ne budimo penzosi
piša parfem hahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhaha grcam
misliš, Kebina ćera
https://www.youtube.com/watch?v=uwBz9IM14GY
Шта ово треба да представља?
Pogledam na stotine sati klipova Anta Pavlovića i olanik dođe i stavi u transfer blama. To ne sme da biva. :(
Doktorova stranica na fejsu isto objašnjava
i da, hajde da širimo ljubav i sreću na ovom sajtu, zar uvek mora biti nekog bunta, ja tebe nisam uzeo u usta niti planiram, ponavljam, dobar si čovek i vidi se po tebi da na silu glumiš zloću, a dobrica si
nemoj da se srdiš bez razloga jer vidim da si okej lik
EDIT: I da, puši mi kurac
OU MAJ GAD
NEMOJ BITI AGRESIVAN KRAJSLERU PLIZ STAP POSTEDI ME SVOGA GNEVA PRELJUTOG
Радјард, шта тај "доктор" треба да представља пошто видим да си упућен у "рад" истог?
Он ти је, овако, са стране гледано, једна солидна будалчина и усташа, убеђен да је његова киропрактика најјача медицинска дисциплина, да може излечити све болести радом на кичми, завршио неки курс у Америци, ложи се ко да је завршио харвард. Додуше, кажу људи да је помогао солидном броју онемоћалих, непокретних и оболелима од Паркинсонове болести. Љубитељ коња и оружја, заговорник здравог живота. Манастир Црна Река у малом, доводили су му децу наркомане и лопове да их бије ко будале док се не опамете, сматра да жена није жена ако неће да пуши курац, постојао је клип на ком дрка керовима пред четресторо људи и објашњава како је сексуално пражњење јако битна ставка и у животу паса и да га зато керови воле. Живи за дан када ће га позвати да буде спортски лекар фудбалске репрезентације Хрватске. Као феномен, јако интересантна лобањица, доживљава нервне сломове десет пута у пола сата, дере се, млати, скаче, снима се док кења у природи, бије, курац палац.
Pusti pseta, običan red star paćara. LOOOL
Hahahaha ne znam zašto Dr. Ante da bude transfer? bOGOTAC
Obratiti pažnju kako u naletu nešto kenja i na 0:29 samo ubaci "ISPRAVI SE" naredbu nekoj rendom bičuri. ANTE PLODI.
Рајдар, значи болестан човек, ја сам познавао једног који је триповао да дизајнира оружја, био је лик стварно тражен од Руса, али није успео ништа да им прода, јер није био стручњак, већ само лик који мисли да зна исто ко тај шабан, и он тако истриповао да може да се курчи због тога, и један га изуо од батина онако поштено, од тад је алкохоличар, а од тог догађаја је прошло сигурно 20 година, ретко говори о томе, ал' и даље воли кад се напије ко мечка да кења како је он Русима дизајнирао аутоматске пушке и пиштоље.
ЕДИТ:
И даље га познајем.