Transfer blama

1. Radjarde, ne razumeju svi viziju.

2. ne gotivim ga,previse je neuravnotezen i sjeban,al zanimljiv jeste,to priznati mora se
    i veci su mi transfer ucenici njegovi koji dozvoljavaju ovako ogavnoj pojavi da ih malerishe
    ja gotivim malnara koji je u svojoj emisiji ,,nocna mora,,(najjacoj emisiji u istoriji balkana)jednom skocio na njega izazivao ga da ce mu jebati majku,a ante se usrao ko detence i molio ga tamo da se smiri i sve
    redovno je gostovao kod njega u emisiji i jednom je pricao o tome kako je guzio burazera na planini nekoj lolo
    i to je pricao onako ladan ko da prica o pecanju,a malnar se davi od smejanja

pokusavam sad naci te klipove,al izbrisani su izgleda

3. Malnar je bio još veći car, to se slažem. Koji treš-romantik taj Malnar, sa primesama Dejvida Linča

4. Koji treš-romantik taj Malnar, sa primesama Dejvida Linča

+6253426416

ne znam jel vise objasnjava emisija iz 70ih i 80ih u kojoj je proputovao ceo svet cak i neke neistrazene delove do tad ili nocna mora u kojoj maksimalno ispoljava tu svoju tresromanticnu sa primesama linca licnost i ima neprejebive goste

5. Da je moje dijete onako izmaltretirao polobio bih mu obije ruke i nabio onaj bičić u šupak i istjerao napolje da paradira Zagrebom.

6. I sve viče RRRRS, NJIII-HA, PFFFF.

7. Da je moje dijete onako izmaltretirao polobio bih mu obije ruke i nabio onaj bičić u šupak i istjerao napolje da paradira Zagrebom.

+1

Јесте да је мало његова метода, ал' са стоком не можеш другачије.

8. Đesi Isuse mađijo, de popi rakiju, domaća.

9. Kako mrzim ove namestene stvari mater im jebem u picku:
    https://www.youtube.com/watch?v=z7HxiMWVL4g

Nego, ovo je pravi blam (verovatno je vec bilo):
    https://www.youtube.com/watch?v=6PJBetlCIao

Ko izdrzi do kraja, svaka cast.

10. АААААААА НЕМОЈ ВИШЕ ОВЕ МАЛЕ НОВОСАЦКЕ ПЕДЕРЕ ЈЕБО ИХ ПАХОМИЈЕ ДА ИХ ЈЕБО! ДАЋЕ БОГ

11. AAAAAAAAAAAAAA ZAŠTO DANAS SVAKO IMA INTERNET

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.