Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ДУДУЛЕ И ЈА СЕ ПИТАМ :( МЕНИ ЈЕ ИСКРЕНО ПОВЕЋИ ТРАНСФЕР КАД ВИДИМ ТЕМУ "КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА" А ТАЈ КЛУБ ЗА КОЈИ САМ И САМ НАВИЈАО ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ И ВИДИМ ЉУДЕ КАКО СЕ ЛОЖЕ НА КЛУБ ИЗ ЖЕЛЕЗНИКА. ПОЦРВЕНИМ МАЛО КАД ГОД ЈЕ ВИДИМ И ПРИСЕТИМ СЕ БРАВУРА РАСТКА ЦВЕТКОВИЋА У ЦРВЕНОБЕЛОМ ДРЕСУ И ДРЕСУ ДЕНВЕР НАГЕТСА КАКО ЈЕ ЛУПАО БАНАНЕ ЏОРДАНУ И ДАВАО ТРОЈКЕ СА ПОЛА ТЕРЕНА У ФИНАЛУ ЗАПАДА. ПОСЛЕ МИХАИЛОВИЋ ЈОРДАНА НАЈВЕЋИ СРБСКИ ИГРАЧ У НБА СИГУРНО.
EPIC RAP BATTLE OF RETARDS
ЛОЛ. ПРЕТЕЖАК ТРАНСФЕР. ПОГОТОВО ШАВИЈИН ГОВОР. АКО ВАМ ЈЕ МОРБИДНО ВИ МИ УБРИШИТЕ, МЕНИ ЈЕ СМЕШНО.
https://www.youtube.com/watch?v=spsrLEfVv-Y
зашто не малтретирате ове дегенерике новосађани?
zato sto i ne znamo da postoje.
lik pravi klipove za decu koliko vidim.
do pre mesec dva(dok nisam video ovde)nisam znao i da postoje,niti je iko pominjao u bilo kom kontekstu ckodee.
Hteo sam da kažem čemu pribegavanje nasilju, ali kad sam odgledao klip jbg, stvarno zaslužuju maltretiranje.
Zasluzuju i to toliko da bih otisao u ns samo zbog toga
СЕТО АЈМО ТУГЕДР ВАЉДА НАС НЕЋЕ УАПСИТИ. ЈА УСКОРО НЕШТА МОРАМ ЗА НС ПОСЛОВНО (ГЛЕ ПИШЕМ ДИДЕМ ПОСЛОВНО А НЕПИСМЕН САМ КО ЋЕ МЕНИ НЕШТО ПОСЛОВНО ДА ПОВЕРИ ЛОЛ.)
Samo bi jebo onu ribu iz klipa, Kovalska je zovu, takoneki kurac...
какви чекаоничари
kakvi cekaonicari, odma se vidi da su sve kafanijasi, more
lik pravi klipove za decu koliko vidim.
To gledaju klinci do četvrtog osnovne, posle ih prevaziđu.
koji klip?
jaserštajn
je li moguce da neko odavde gleda to?
rekoh ti, kod mene u školi su glavna tema u drugom i trećem osnovne, taman su toliko infantilni da liče na iCarly i Big Time Rush
Лол кад се сетим колико сам се ја ложио на јасерштајн у шестом основне... додуше, тад стварно нису били оволико жалосни, били су океј, ал шташ, неком је живот мајка а неком маћеха, а неком је мајка курва...
Moze dankane kol mi pusti pvc ja sam spreman ne znam kako ti al ja planiram i ovoj ribi da zadenem jednu vaspitnu
http://i.imgur.com/D73LgLf.png
У којој си ти бураз, у Саобраћајној? Коњичкој?
Ма нисам, ја сам ти Витез округле четке.
Koji hipsteraj :D
Ko organizuje ovo krecenje grafita? Gradjanska inicijaativa ili vlas'?