Transfer blama

1. hahahh evo ga i daun ratnik,veliki potencijal da zajebe svog ucitelja

2. Ма, Оланиче.. То стоји, али свежа крв је свежа крв. Дауновци су више сморили...

3. tesko da ih moze zajebati iko...ovaj blekmetalac mora jos mnogo da uci

4. ollanik
    @dank,ja posle paninara ne mogu doziveti transfer od vukajlijasa...jednostavno je presao granice transfera,toliko da sam oguglao i ovaj lik mi ne predstavlja transfer nikakav...jedino oni iz njegove armije mogu da mu pariraju,uceniko, moze zajebati ucitelja

evo, oralnikov post na pravoj temi :)

5. oralniče dođi u čekaonu da ga blajviš :)

6. ja cak i ljude koji sa paninarom pricaju ko da je covek i smatraju ga da je jednak kao normalni ljudi smatram daunovcima
    a ovja eru ilivatar koji je imao najgej niknejm kiss army mogu samo da zalim sto ima najbedniju mogucu svrhu postojanja
    ne zbog niknejma,ako voli da ljubi vojnike i to ga cini srecnim to je ok,nego koliko mora neko imati prenisko postojanje da bude niko i nista cak i u paninarovom daunlendu

7. Нисам био упућен зашто толико дркате тог панинара(осим у неке отрцане покушаје скењавања по форуму са његове стране) док нисам јуче свратио на кратко у даунленд(чекаоницу), чак ми га мало било и жао јер сте се острвили на њега ко хијене. Све ми јасно сад.

8. mi pokusavamo da mu pomognemo,a on to vidi samo kao prozivke...ja ga lujmujem jer hocu da mu dodje do glave da se bedno ponasa,jer ce najebati van daunlenda

9. Paninaro se toliko puta kobejnovao sa sajta, i na koje načine, da ovi daunovci to znaju ne bi mu ni desi na četu napisali.

10. LesTaT
    Нисам био упућен зашто толико дркате тог панинара(осим у неке отрцане покушаје скењавања по форуму са његове стране) док нисам јуче свратио на кратко у даунленд(чекаоницу), чак ми га мало било и жао јер сте се острвили на њега ко хијене. Све ми јасно сад.

ollanik
    mi pokusavamo da mu pomognemo,a on to vidi samo kao prozivke...ja ga lujmujem jer hocu da mu dodje do glave da se bedno ponasa,jer ce najebati van daunlenda

deky_aod
    Paninaro se toliko puta kobejnovao sa sajta, i na koje načine, da ovi daunovci to znaju ne bi mu ni desi na četu napisali.

da sam znao da ćete svaki put kada se ispišam po vama da danima plačete i trčite po sajtu i pronalazite načine da mi vratite, ne bih vala. svrati do cekaonice, oralnice, da nam blajvis kao nekada :)

e, da, prof mi se naljutio zbog vas, prokletnici :(

11. nema leka za ovog daunovca izgleda

12. ollanik
    nema leka za ovog daunovca izgleda

pomaže svaki put kada mi isisaš ranu, samo nastavi :)

13. Nemojte se svađati. Ja bih na vašem mjestu fino uradio ovo:

1. Popričajte o tome zašto se ne slažete?
    2. Predložite moguća rješenja.
    3. Zajebite to sve, idite u kafanu i drsko se napijte. Zajedno.

14. prica bi bila kul da ovaj ume da prica...al duboko je daun,samo skandira neke glupe forice koje su tuznije od njega samog

15. Olaniče, uradite ovo pod brojem 3 i razumjećete se bez priče. Srdačan pozdrav vama i vašima.

16. pozzz celtik, hvala što brineš, zaista.

17. Ma kad vidim neslogu među dragom mi čeljadi, meni to srce cijepa. Šmrc.

18. Не буди даунаро, не цепај срце селтику, позз.

19. Jeste se izdogovarali u birtiji, napili ko gujsce, cjelivali u obraze, pomirili? Ajooooj, jadan ja, šta ću od brige!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.