Prijava

Ma sve u kompletu, ali ovaj pehar posebno, trofej iz fudbala uključuju u ovo.

Još pogotovo što to nije Zvezda nego FMP.

https://www.youtube.com/watch?v=yN-P7TPrU_U 57 minuta preljute transfercine...svaki minut sadrzi dabl,a mnogi minuti i tripl transfer...spekri,boje i oblici transfera razliciti su i ima ih na pregrst svih vrsta...ni jedni ne zaostaju...broj gnjatinih glavica----error pri postavljanju gnjatinih glavica,za post moguc za taj broj gnjatinih glavica potrebno je imati superkompjuter iz labaratorije u cirihu

Olaniče, skini taj klip i preko nekog programa ga obradi tako da ide unazad, pa će delovati kao da izlaze iz vile, a to bi trebalo da bude supersmešno!!1 Po33.

ako ima neki program za eksploziju moze taj,nekako sam bas u raznesi sebe i sve oko sebe fazonu gledajuci ovo xd

haahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahaahhahaahhahahaahah

pazi komentar

Blagoje Tamburić Nataša mi se sviđa.S njom sam na kraju krajeva i bio u vezi,ali ova Kristina nije moj tip.

tamburić - mužjak ahahahahahahha

sutnuo je zbog severine lololo

ali ova fora kao skandal- dali otkaz majci sestoro dece. fazon ako imas 6 deteta nebitno je sto lose radis svoj posao imas imunitet

E vi's janpi brate kada sam ja ovde pricao da ti broj dece ili broj godina do peMzije ne daju imunitet u kapitalizmu da mozes da se zajebavas kako ti se nakrivi i da je to i logicno mene ovde popljuvase k'o da sam hvalio Vucica. Jer nas narod navikao da ti je drzava u obavezi da te zaposli, da te salje u banju i da se za dz vozis gradskim prevozom.

KAKO ŽALOSNO TO SU BRE DEBILKE I RADODAJKE JADNI NJIHOVI RODITELJI BOLJE DA SU NAPRAVILI 2 KAMENA TAKO DA SVINJE ČEŠU GUZICU O NJIH!!!!!!!!!!!!

Radijacijo, odao si poslovnu tajnu. Kurac će menađer da bude od tebe nekad. Možda je rasni hteo i da ti plati. Nemaš osećaj za bizmis.

mislim da su ovi gasteri već bili ovde