Transfer blama

1. gledo sam i ja neke snimke klinaca kako slinave ispred kamere bilo mi neprijatno u pocetku posle naviko. ocu da kazem najmanji problem naci nemoj da kacis koji kurac poente je bez, ne? inace taj sto sam gledao jednom bile 2 devojke valjda im postavljaju pitanja na fejsu pa one odgovaraju pa kao nismo nafurane,nesto kao,pa kao vise volimo da je veza tajna nego da svi znaju bolje ovako onda je samo za mene kao kapirate ja se smorio ko konj reko burazeru gasi krv t inejebem i iscusko ga sa kompa. on je 8 razred valjda. reci kolko sam mudo. a ojaco moze isto jako da udari a ja ga istero autorativno

2. Zašto si ti odgledao klip namenjen deci, na kome je mala devojčica?

Svi mi znamo... ^_^

3. "дај га мени бураз, јер ја знам шта треба радити"
    ок

4. ovaj jaserstajn je mali smrdljivac teatralni al ovaj desno je gowno nevidjenih razmera vido sam ga na stanici jednom .bukvalno je jeziv makabrichno jeziw
    ako ih nenosi 50 na dushi odje me sjeci

5. ima pogodnu facu za glavnu ulogu u rimejk hororima taska nacica to jedino

6. šta je ovo, ko su ovi daunovci? o čemu se tu radi?

7. aj nevaraj nas kao ko su ovi osecam ima sve njihove snimke zatocene u jednom folderu na hardu kao ko su ovi lol :D ne valja ti spika buraz
    ma vode kanale velike na yt a ovaj prvi bio na telenor reklami imaju po 200 000 pratilaca

8. Haaha da Jaserštajn je tranfer, da, da i ovaj lik je transfer gadan debeo hahah Muđa? To je retard hahah svi su oni retardi ja sam najbolji bre, jao kakvi su transferi.
    Jao al su tranferi svi joj hahah svi jutjuberi su transferi.

9. yaserstajne ok shvatili smo nepeni nam tu samo necemo vise kaciti tvoje snimke sve ce biti uredu drug
    al ga yebem :D

10. šteta za ovu pičku
    dobar komad, ali kada je vidiš u ovoj režiji

11. ček, video sam da imaju i neko parče...
    ova na 0:21
    https://www.youtube.com/watch?v=l7a_J-_qV50

12. a, solidna, jebiga

inače, definitivno lordovi marketinga, ja sam onaj rep klip video barem petnaest puta, nijednom svojom voljom

13. dobra je jebeš je

zanima me samo, na koji je fazon njima prošao ovaj debilizam
    nije čak ni gledljivo

14. ali ovoj bih dao da bi jebe ženski deo familije
    https://www.youtube.com/watch?v=E6AELHifudo

15. Oblače, skapirali smo da pratiš sve to. Ne znam samo zašto ne priznaš.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.