Transfer blama

1. nisam obrso, prebacio sam u prethodni post jer je tema otišla na novaka :D

2. pa to je taj jednostrani nacin gledanja na stvari ne ide im na kurac to(sta god je to,nisam skapirao nisam ni ulazio na stranicu da citam postove jer me jako boli kurac kao i za 90 posto nezanimljivih linkova sto se kace na ovu temu) kad bilo ko radi nego samo odredjeni ljudi
    jedan od razloga zatso im govorim da su debili nekad kad sam na forumu jer ceo forum tako funkcionise sa tim istim degenskim pogledom

3. aha,ok :)
    malo mi cudno sto sam sa sobom komuniciram.i to teska nevezusa tema :D

4. Olanik bracika sta si hteo reci :D

5. Jedan od vecih transfera blama mi je Stormzy kao pojava, pogotovo klip u parku. Znoj me oblivao

6. hteo sam reci da bi bilo dobro da se objetivnije gleda na stvari,a to ne odgovara mekanim glavicama jer su objektivno mekane glavice pa stalno forsiraju lupetanje jebenih glupusti jer u lupetanju jebenih gluposti su nemekane glavice

7. i ne pricam za ovo sad nego ceo forum

8. Hoces li da vidis sliku moja dva kera brt?

9. daj brate kerove slike

10. Brate da nisi ti nadrogiran slucajno :D

11. ma znam sta pricam,SRBENDA,ko razume shvatice ;)

12. pronacice se oni koji trebaju ne brini ti nista ;)

13. Ja bih se pronasao ali ne znam gde sam xdd kapiras skecic

14. Polanik brate dal si nadrogiran možda baš tako zvučiš kao da si naduvan na pajdu možda je povezan pozdrav za sve ljude što kucaju poruke preko voice-a zvuči pomalo tebi kad imaš neke reči nisam reko tebi nego sebi uvo

15. sveda(kombinacija reci sve i da) i mozes nekoga pitati A JEL POD SVE PODRAZUMEVA I PEDER AHAHAH i onda se on zbuni,pokusa nesto odgovoriti ali nema sta moze samo reci uh al si me namagarcio al sledeca runda je na tvoj racun ;)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.