Transfer blama

1. Trenutno sam u Frankvurtu na Majci, instaliram Bundesbanki softvera

2. Jankoviću pre koji mesec sam baš naišo na te ravnozemljaše da neveruješ koliko budala ima.Mada neki su genijalni prevaranti ima jedan što je tvrdio da mu je vlada opljačkala kuću zbog kanala na jutubu i tražio donacije lool

3. Instaliraš ti toalet papire po vecejima, znam ja, pričali mi ljudi što rade po nemačkama. Xd

4. šta su nemačke za nas, imaju digitalni guzni papir koji mora da se instalira prvo a srbin bris bris švabo klik klik usta ga jebem

5. Uskoro završavam za medicinsku sestru, zvaću te da mi pomogneš dok se ne snađem i to.

6. Dok Švabo govna klikom, Srbin viljuškom u dupe boc!

7. Instaliraš ti toalet papire po vecejima, znam ja, pričali mi ljudi što rade po nemačkama. Xd

Ne papire vec one masine sto pretisnes pa izadje safun pljus. Svabo sve digitalno usta ga jebem. I one sto ubacis marku i izadje kurton :D

8. a sto sam htio da te pitam ono
    dje se kupam?
    ne no, a dje zivis ti u beograd?
    u bloku
    a ne no u svesci sa linijama

9. Ovo i smešno kad se ovako napiše

10. 1000 sklekova
    1000 trbušnjaka
    Skleci skleci
    Ibar vodo

11. Kakve burazengije hahahahahahah

12. Mrzi me da gledam ovo al samo da kazem da je niska rep scena trenutno najjaca na balkanu

13. Cela rep scena na balkanu je komična.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.