Transfer blama

1. https://www.youtube.com/watch?v=nYSe-vQi2QA
    И наравно мало "страшне" музике да употпуни доживљај да је ово истинито.

2. Koji idioti ovi sa rts

3. ovaj klip sto je fender okacio i mnogi drugi koji su na taj fazon vezano za ovog felixa apsolutno nista ne dokazuju. Mislim ja ne tvrdim ni da jeste skocio ni da nije, samo kazem da ti klipovi koji kao treba da dokazu da je snimljeno u studiju ustvari su samo mlacenje prazne slame i nista konkretno ne pokazuju

4. e sad posto si okacio na transfer blama, ne znam dal ti verujes u teoriju zavere da nije skocio ili se podsmevas ovoj teoriji, sad si me uhvatio u raskoraku nekako?!

5. A gledaj, ovi snimci imaju puno rupa i nelogicnosti. Imas na 8:16 pokazuje temperaturu spoljnu od -8 stepeni na visini od 39 km, svako ko je jednom leteo avionom zna da je temperatura vec na 10 km ispod - 50, kojom logikom se gore zagreva ne kapiram. Da ne pricam skociti sa te visine mislim to moze samo tesko drogiran i lud covek, e sad ludak ne zna da je lud, ali kako si siguran da ce ludak odraditi stvari kako treba umesto da pomisli da je leptir npr

6. Jao aj ne seri, neki drugi lik je u međuvremenu skočio sa iste, ako ne i veće visine, ali pošto svakog čuda tri dana dosta, nikog nije bilo briga za to, pa nije ni bilo nikakvog tupoglavog bosanca da piše o teorijama zavere.

7. Морам да погледам у једном атласу, има тамо како се мењају темепреатуре. Јесте на 10 км изнад Земље ниска темепература, али чини ми се да се у статосфери мало пење, па се све до езгзосфере неколико пута мењају високе и ниске температуре.

Ја јесам онај ко воли теорије завере, обожавам приче о истини која је тамо негде, али овај видео ме нервира је јер наставак приче ових равноземљаша. Неки људи доста улажу новца да би прави теорије завере у теорији завере или праве теорије тамо где завере нема само да би само правили још већу конфузију.

Ниједна мала камера није идеална и често искривљује праву слику па равно делује заобљено, а заобљено равно, зависно како га снимаш. Морам да се подсетим из оптике како се прелама светлост кад су две површине конвексне (сочиво камере и површина земље) или је једна конкавна, не могу сад напамет да пишем.

8. Na 10 km je -50?

Kako je onda astronautu u orbiti sa strane gde ga bije Sunce temperatura odela +200, a na suprotnoj -140?

9. E bas pogledaj to me zanima strasno -8 na 40 km nerealno zvuci

10. Sale ne lazem, imas na sedistima u Avionima pokazuje ti informacije o letu, visina spoljna temperatura i ostalo.... Jednom je blizu ekvatora bilo - 70 na 12 km visine. Zato me cudi na tolikoj visini samo -8

11. brate fendere ona epizoda sa basketom ti je izgleda otključala nešto u duši, krenuo si da nam se prikazuješ bez blama, očekujemo klip masonski znaci u WOW-u za par dana

12. Fender Stratocaster : Zašto su vakcine zlo

13. jujuju izvini prijatelju dragi u moru pomešao sam temu, transfer je ovo

14. https://www.quora.com/What-is-the-temperature-outside-of-an-airliner-at-cruising-altitude

ако је веровати рандом линку на интернету, температура расте од неке висине, не пада.

15. Bombe, zavisi od polozaja Sunca, od vremena, od vetra, od brzine, od hiljadu i jednog kurca i faktora. Ja iskreno mislim da je tih -8 u stvari spoljna temperatura odela, tu i trenje igra ulogu, pa je odelo na visoj temp od vazduha.

16. Нашао сам. У стратосфери (20-50 км) је већа температура него у тропосфери (0-18км, на половима до 10 км).
    На половима стратосфера почиње на висини од 11-12 км, а између тропосфере и стратосфере постоји појас дебљине 1-2 км, који се зове тропопауза. У стратосфери температура расте, све до стратопаузе.
    Стратопауза је појас између стратосфере и мезосфере, а мезопауза између мезосфере и термосфере.
    У мезосфери (55-90 негде и до 100 км) температура опет опада, а онда на висини од 100-120 км почиње термосфера, мада је неки зову границом свемира због изузетно мале густине.

17. A i to u avionu ti daje senzor aviona koji ide 600 na sat jbg.

18. pa ima onaj brat što je prije 40 godina skočio kao feliks
    ja njega cijenim tad nije bilo tehnologije kao danas
    svaka čast onome, feliks je rimejk jadni

19. E taj brat. Skocio iz balona, sa nesto manje visine , ali imao samo gas masku. Nikakva odela i kurci. Isekli mu nekoliko prstiju na nogama zbog promrzlina. E taj brat je car, ne ovaj red bul pederko.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.