Transfer blama

1. Idite u Pristinske kafane i ostavite tamo svoje srce i jetru.

Bukvalno...

2. хахахах шта прича овај скочимише

3. Cenim da je naterao nekog da mu oženi ćerku.

Taj je posle maltretirao i nije joj bio lak brak, ali je ozlženio. Lolo

4. Ulazi sad neki vozac ambulantnih kola i trazi u kafiću da mu naprave limunadu i da sipaju vinjak unutra hahah

Plus usao unutra i onim alkoholocarskim glasom "daj be kesicu šećer ovo gorko"

5. Nije za ovu temu nego aam vec bio ovde

6. "Tamo se bre zna neki red"
    Miroljub Petrović o Saudijskoj Arabiji

7. "Kad pop masla ima i guzicu maze"

- Poslovica bosanskih Srba

8. pa lik je finansirao crkvu, šta, oće da se to obeleži, ovakva freska je uobičajena za zadužbinare, ne vidim neku specijalnu frku osim toga što je epska seljačina.

9. Gvozdje, obicno postoji tabla kamena sa imenima ktitora, niko normalan ne stavlja sebe na fresku pored Svetog Jovana, nebitno kolika je seljacina mene bi bio strah jbt

10. iskreno ne znam kakva je situacija sa modernim ktitorima, ja sam mislio na Nemanjiće i vizantijske glave i to, znam da sam pun kurac puta video oovo kako se drži model crkve, kao evo isuse brate doprineli smo ovu crkvu pozz nije to stavljanje rame uz rame sa svecima, mislim jeste užasno seljački gnusno i pokazuje koliko je srbija šiptarska vukojebina koju treba bombardovati tepih bombama od strane alijanse NATO ali nema mi tu dimenziju boleštine koju svi prizivaju

11. ако ауто колета чачак може свети никола да превози са породицом ђутуре, може, ваљда, и бата да се здрави са светим јованом на фрескама.

некад је само краљевска породица могла да финансира цркву, па су њих стављали на фреске. сад може много више људи, па што сад и они да остану без рекламе?

12. smeta ljudima sto ih freska podseca na to da je rekao novinarki da bi voleo da mu popusi , pa kad dodju na liturgiju izgleda kao da i njima da govori da popuse

13. Svejedno koliki dziber moras biti da sebe stavljas na ikone, to je problem nas iako cela Srbija zna kolika je to nepismena seljacina vidis kakvu predstavu on ima o sebi i to je zastrasujuce, mislim da nam takvi kroje kapu. Kad iskombinujes apsolutno neznanje i kompleks vise vrednosti posledice su nepredvidive, odnosno predvidive, a to je katastrofa

14. pa ogroman džiber, ne kažem ja, nego sve antisns pičke će danas da plaču nad ovim kao da je silovao kerušu milu u čvar a po meni ne zaslužuje toliki intezitet reakcije ovo

15. U principu ko mu jebe mater, ali svakako imam problem sa tim da neko takav predstavlja bilo sta u mojoj zemlji. Nagledao sam se opskurnih likova na vlasti po africkim zemljama, ali mislim da ovaj prevazilazi

16. мене неријетко стрефи трансферчуга од ликова који непрестано ходају по неким семинарима и тренинзима. непрестано у смислу да су стално на путу али то није пут у неком квалитетном смислу ријечи, него одлазе у неке припиздине, буду ту седам дана, хране се неким ужасима, најчешће кромпир и месо, можда тањир салате поред ако замолиш конобара да ти донесе. знам ово, јер сам био пар пута на тим тренинзима и океј је то али тешко да се шта може научити. предавачи су најчешће људи који то сами организују, и онда, и да нешто знају, не могу да пренесу то знање јер имају 50 људи о којима треба да брину

и тако ти ликови само ходају по тим тренинзима, пишу нешто на оним паноима, цртају графиконе и чартове и пишу тезе о успјешности пословања и забављају се неким имагинарним парама, као ја теби кажем како би ти водио фирму да сада добијеш милион нечега од мене и ти мени ту објашњаваш гдје би ти улагао, а овамо већ пет дана једеш кромпир

не може то тако, како не видите да тонемо јеботе

17. imam jednog takvog, osnovao je svoju nevladinu organizaciju

18. znam ja jednu organizaciju takvih. Zove se Dosta je bilo - Restart i autor gonzo je glasao za njih

19. :')

знаш како, океј је то ствар. увијек имаш добрих ликова који се ту случајно задесе, попут мене рецимо хех, добијаш и смјештај и храну и покривају ти превоз, да, сцена једном, био неки тренинг у тополи тамо код вас у србији, мени дали 180е за повратну из бања луке, ја узмем авион до београда, супер ствар, таман почнеш јести сендвич и пилот каже да смо ту, слијећемо. добра фора, ваља пробати. нешто су ти организатори попиздили на мене, у фазону не можеш летити из сусједне државе, али шта сад да се ради

него, шта сам хтио рећи. има ту ликова који су баш пуно у томе и онда тако живе, без зајебанције, иду од семинара до семинара годину дана, троше неки огроман минимум пара, јер овамо имају све, и још, ако им се партија негдје, могу се поталити са осталима, а вјероватно је њихов тал ту ситан, јер су потковани што се таљења тиче, па и ту пролазе малтене за џаба

у тополи је био један такав, флавио, италијан, причао около да је свашта нешто али и да је између осталог и ПИЛОТ

носи неки офуцани кожњак, руке пуне прстења, знаш оно кад ти такви ликови набаце па не знаш како да се понашаш

уопште нема ход пилота, не могу га замислити окруженог са пет стјуардеса како гаса кроз аеродром, ал ето, успио је зиговати неку татјану на ту причу :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.