Transfer blama

1. Ja veci nisam videla hahahahahah

2. Otključan je profil, zavirite u život dotične bogatasice i Marka momka joj..

Edit: Tek sad vidim sta si okacio hahahaha "najbolji jebac ja veci nisam videla" haha pa krv ti jebem.

3. NE MOGU JE NAĆI
    LINK PLZ

4. I
    Makaronac
    NE MOGU JE NAĆI
    LINK PLZ

jel toliko tesko?

Edit: Hteo sam hubatku da mu linkujem al numem

5. Pa rekla je da brise profile idiota i od sad je u elitnom društvu, okani je se Makarone, okani!

6. Box koliko ti je jeziv tilmo? na 23.7 skali naravno

7. Prove znam da umeš da forumuješ tako da te moram pitati zašto mi nisi odg za Labkova ono, pitao sam te neko veče?!?!?

8. Gde to, Bohore? Možda sam prevideo, sigurno te nisam namerno ostavio bez odgovora. Šta je bilo u pitanju, stvarno se ne sećam? :-\

9. Tilmu ugasen zvuk totalno, prica da ne sme da koristi tel pored zene je potvrdjena.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.