Onog ćomana sam sinoć gledao brate dok je išlo na Pinku. Kad otme flašicu vode ovima i krene da se naliva a izbečio se ko odran' ovan. Žika odmah provalio o čemu se radi lol. A žiri čine dve alkoholičarke(Danica je izlečena valjda), jedan poluteški i jedan teški ćoman.
Žalosno je bilo gledati fb statuse 2009e godine. Pre svega zato što su ljudi svaki petak/subotu kačili status "veceras izlazaaaaak xD" a onda kad dodju iz izlaska "@Pera @Mika @Zika ludo smo se proveli xD"
Toliko sam nesiguran u sebe da moram da pokazujem ljudima da imam prijatelje i društveni život
Onda je oko 2012-e bilo aktuelno slikati se sa drugim ljudima, pogotovo pičkama ako si muško, ubacivati to na fb i tagovati se.
Toliko sam nesiguran u sebe da moram da pokazujem ljudima da imam prijatelje i društveni život
Onda tamo negde oko 2013-e, mogao si dostići cifru od 100 lajkova po slici iako si regular guy. Tj ako nisi dostigao 100 lajkova nisi društveno prihvatljiva osoba. Da bi dostigao tu cifru morao si ispuniti više kriterijuma 1. Da si se slikao na nekom kul mestu (turističkom ili npr fensi skupi kafić ili klub) 2. Da imaš dovoljno skupu odeću na sebi u tom trenutku.
Toliko sam nesiguran u sebe da se usiljeno slikam za fb jer znam da ću skupiti lajkova Toliko sam nesiguran u sebe da pokazujem ljudima da nisam sirotinja
Kad je instagram doživeo vrhunac u Srbiji, ljudi su radili opet dve prejadne stvari: pokušavali da pokažu da nisu sirotinja, pokušavali da pokažu da im život nije jadan tako što će svaki interesantan momenat zabeležiti kamerom. Ili svaki izlazak iz kuće.
Nesiguran sam u sve živo jebem te bože
Ali za mene i dan danas vrhunac fb debilizma ostaje ovo:
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
TRECI PUT SE PREZNOJAVAM PREJAKO AJOJ
Bila je loša, Marijana mnogo bolja oduvijek, al ova se popravilaaaaaaa
A i stariji sam sad, ne bih je odbio ni da mi dođe onakva
Pa tek sa 16 da je umene je ne bi odbio
Tad sam mogao da jebem kobilu na ledu
1:07:25 OVAJ OBEĆAVA
http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=1398#post_3636121
Pa upravo to sam i rekao jbg
Onog ćomana sam sinoć gledao brate dok je išlo na Pinku. Kad otme flašicu vode ovima i krene da se naliva a izbečio se ko odran' ovan. Žika odmah provalio o čemu se radi lol. A žiri čine dve alkoholičarke(Danica je izlečena valjda), jedan poluteški i jedan teški ćoman.
Danica je popila 7 hektolitara sperme Tomi Zdravković direkto sa česme da se tako precizno izrazim.
Tomo mi deluje ko neko ko je imao veliku motku, tako da sims legit.
Zašto ne koristim fb i instagram:
Žalosno je bilo gledati fb statuse 2009e godine. Pre svega zato što su ljudi svaki petak/subotu kačili status "veceras izlazaaaaak xD" a onda kad dodju iz izlaska "@Pera @Mika @Zika ludo smo se proveli xD"
Onda je oko 2012-e bilo aktuelno slikati se sa drugim ljudima, pogotovo pičkama ako si muško, ubacivati to na fb i tagovati se.
Onda tamo negde oko 2013-e, mogao si dostići cifru od 100 lajkova po slici iako si regular guy. Tj ako nisi dostigao 100 lajkova nisi društveno prihvatljiva osoba. Da bi dostigao tu cifru morao si ispuniti više kriterijuma 1. Da si se slikao na nekom kul mestu (turističkom ili npr fensi skupi kafić ili klub) 2. Da imaš dovoljno skupu odeću na sebi u tom trenutku.
Toliko sam nesiguran u sebe da se usiljeno slikam za fb jer znam da ću skupiti lajkova
Toliko sam nesiguran u sebe da pokazujem ljudima da nisam sirotinja
Kad je instagram doživeo vrhunac u Srbiji, ljudi su radili opet dve prejadne stvari: pokušavali da pokažu da nisu sirotinja, pokušavali da pokažu da im život nije jadan tako što će svaki interesantan momenat zabeležiti kamerom. Ili svaki izlazak iz kuće.
Nesiguran sam u sve živo jebem te bože
Ali za mene i dan danas vrhunac fb debilizma ostaje ovo:
https://pbs.twimg.com/media/CECF6llXIAAnfH7.jpg:large
Pa dobro jebo mater svoju, nisi jedini koji je imao seks... Auh blamčine, koja je to količina majmunisanja
Ja jebem sirotinjo a ti drkaj
Ubiše vas kompleksi
A to što liči na Boxora to nikom ništa a?
Ja ne nosim naočare XD
Al zato bez noktiju izmanikiranih na kurac ne sedaš
dA
http://i.imgur.com/lINTh8d.jpg
www.facebook.com/Tvorza/
teški transfer
https://www.youtube.com/watch?v=7TpdepmPNzM
Vidi mu facu kad pije vodu
Karakteristike beloga maga
u šta je ovaj sprco 36 godina