Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Siguran sam jer je davao izjavu za neki njohov propagandni video.
Mislim srbska akcija ima kao OK program, ali program nema veze sa njima, tonsu ludaci jebeni. A i nisu baš tolike patriote kako se predstavljaju.
Inače sve te patriotske organizacije su pune govana. Ja sam se ranije ložio nanto ali sam shvatio da su vrlo potkupljivi, a neki čak služe i vlasti dok se predstavljaju kao patriote.
Primer je onaj lik što je sad savetnik a bio je ogromni protivnik vlasti i svega. Prodao se za savetničku platu. Pička.
jbt zasto diskutovati o teshi hahaha lik o kome su snimili najposprdniju pesmu ikada i lik koji je bio prvi ucenik pedje gnjatica i sad pricati o njemu kao nekom zavereniku nacisti sta god haha
они су фашисти чак. ложе се на муслоинија и те јаднике жабарске, дно.
најбоља организација је срби за србе мада је она мало другачијег типа. и озбиљне навијачке приче као врх делија итд.
Jel istina da je Tesa kacio slike svoga kurca po netu? Cuo sam da je to tacno.
нисам знао да је похађао код гњате? а и могу ти рећи да се мени он уопште не уклапа у модел гњатиног питомца. они су ми више онако корак на самоубиства, наплашени, аутистични итд, а теша је лудак.
Srbi za Srbe je najuspešnija organizacija bez ijedne mrlje do sada. Njima bih kuću dao jer znam da bi završila u pravim rukama.
Pa pazi u svim navijačkim grupama vodje su ,,patriote,, koji siluju, prebijaju, ubijaju i diluju drogu. Primer je ovaj na smrt pretučeni firmaš. Imao prijave za dilovanje, silovanje, držnje u zatočeništvu, pljačke, reket. A zadnja slika mu je u majici sa Gavrilom Principom.
A činjenica je da ima dosta patriota koji su obični ljudi na tribini.
то није баш скроз тачно матори, живим у београду 25 година и знам много, много њих и много прича и у многима сам и лично учествовао. имам баш блиске пријатеље са главних позиција у тим водама. нпр. они су као патриотска организација нормални, васпитани, знају о чему се ради. а не типа образ који се дерња на опелу косовским јунацима, њима делије кажу ало момци ућутите ово је опело итд. значи у много случајева то није кафанско-дечији национализам него стварно знају о чему се ради и патриотизам показују на прави начин, нпр. организацијом донирања крви итд.
а наравно да постоји и друга страна приче, типа не зна ама баш ништа а србује јако као србска част оне наказе циганске неписмене фуј-
ma da tesha je bio kod gnjate i na tv-u cak ovaj mu kao objasnjava sta da radi i onda tesha kao prilazi i primenjuje to....i kacio je slike kurca i sve...bas je bio ono najjadnija ona metalska glava sto spava u povracki i sad odjednom kao novinar sa RENOMEOM hahaha
јесте катаклизма лик овако све заједно ал је лудак и није потпуна незналица па је право освежење.
Brte delije imaju i odličnu fondaciju i doniranje krvi i to. Samo mi je glupo što svakakvi likovi vode glavnu reč na tribini. Ne samo kod nas.
Dobra organizacija je i Pravoslavna armija samo su se sjebali posle onog špijuna, tj izgubili reputaciju.
Novi intervju, mnogo bolji nego prethodni.
Овај твој је блам над бламовима. Ниво глупости, лажи и генерално гована које он инзоси је невиђен.
https://www.youtube.com/user/MrDimitrijetucovic
ЕДИТ: Изазива потребу да га нахраниш сланином и чварцима.
E da opet cu pomenuti kako nas Srbe na prikriven ancin vredja ovaj balija. Sto nije nekog hodzu okacio.ali neka nek se seti cere pradedovske.
miroljub petrovic je prementocina,nije cak ni smesan ko deretic nego onako kiseo za sutiranje
fender,dal realno kacis muslimanskog mentola kao odgovor muslimanu koji je okacio srpskog metola haahh daj jbt nemoj zajebavati,nemas 12 godina brate
Svejedno musliman mora biti kaznjen. Ovo ke srpski sajt.
meni je obratno, Miroljub se uzbudi, povisi ton, grana rukama dok Deretic sve saopstava istim tonom, uspavljuje gadno.
meni je drazi kada je bio suvonjavi drogirani rom.
nekako je ovde tru hard kor.
https://www.youtube.com/watch?v=-XNA20a6S90
Srbi za Srbe je najuspešnija organizacija bez ijedne mrlje do sada. Njima bih kuću dao jer znam da bi završila u pravim rukama.
Haaaaaaaa ha hahaha kako bi bez kuće ostao samo kad bi dopao pojedincima :D
Ja sam nafatao 10 sušilica iz Obrenovca koje su se pojavile u Petrovu na Ozrenu (svakako tamo ne bi trebale biti ni pod razno, aj što su namjenjene Obrenovcu, već su se obrele u opštini koja je otprilike 600m nadmorske visine.
5 smo vratili, 5 smo eksploatisali u Doboju.
Onda jedan momak kojeg neću imenovati koji je pronevjerio motokultivatore i trimere (dobio je 6000€ koji su isparili, znam momka koji mu je štampao falširane račune).
Jedno 50 šporeta je nestalo, jednostavno nestalo.
Gomila para, majica, materijala, isparilo je.
I to samo znači područje Doboja, da ne pričam šta su radili u Bijeljini, Šapcu, Kraljevu, na Kosovu i Metohiji kad smo bili, a joj majko moja.
Uradi se mnogo posla, mnogo više uradimo nego ostale humanitarne organizacije, ali klepaju i ovdje, baš klepaju.