Prijava

niški profa, kao prenkuje mušterije, nešto kao fejk taksi, samo ih mnogo loše jebava. Smisao za humor 3 klase ispod Maestra, totalni transfer od loše glume, a sa druge strane ovaj što ušao da se vozi totalni pobednik, likčina samo takva.
https://www.youtube.com/watch?v=uX0WIrndCIc&t=109s

Smisao za humor 3 klase ispod Maestra

hvala na komplementu, dugo mi niko ovde nije uputio ovako slatke rijeci

https://media.giphy.com/media/aF3TnccuwCyyI/giphy.gif

ma ovde na sajtu i nije ti loš humor, ne pamtim da sam se smejao onoliko kao na tvoje teme prethodnih nedelja. Mislim na ono slično sa vožnjom kad si testirao pred jutjub karijeru i pričanje vica.

Онај виц је био риједак трансфер али добио си овације као подршку да наставиш са ваљањем у говнима да ми можемо да се смијемо.

veci su transfer meni ovi milani mladenovici prepametni i uzviseni ovako

i izmaltretirani da dodam

Ово капсолоковање задње ријечи ме увијек најежи цијелом дужином тијела колико је трансферично.

mediji se srozavaju sad vec eksponencijalno ne znam samo dokle ce se ovo trpeti treba za svaku bljuvotinu od vesti naci ko je napisao i lupati samare bez upozorenja i objasnjenja

Посебно новинари Телеграфа и Информера су неуобичајено љигава сорта. Тачно кад видиш о чему извјештавају и какав вокабулар користе хтио би да их рокнеш из неке берете са шмајсером.

Јбт, замишљам наслов "Погледајте Вучићеву реакцију кад му је Путин увалио КУРЧИНУ!" Или "Погледајте шарпланинчеву реакцију кад га је Путин ПОМАЗИО"

Пардон, "ПУТИН ПОМАЗИО"

bljuc je najperfidnije smece od novina oduvek, svaku vlast su ucenjivali i glumili realiste, a ustvari samo uzimali novac iz budzeta i radili protiv Srbije

slabo ko u srbiji radi za srbiju

ova tema ima hiljadu i po strana, ne mogu da skapiram da ste se toliko nadozivljavali transfera blamova, kao izdvajaju se neki specificni transferi a vama je transfer bukvalno sve sto vas okruzuje