Transfer blama

1. Ма човек не да је јебо кеву својом интонацијом химне, него је нагузио анђела Габријела у сплитском манастиру.

ЗА ДЕФКУ ДАНА СУРОВА БИТКА ОУ О О-О-О ОУ

2. У маште и лепих снова

3. ОУ-О-О--О-АУО-АОО-О-О

4. Требало би Каизен да намести да цела химна одсвира сваки пут кад се улогујеш, а кад добијеш плус да иде ОУ-О-О--О-АУО-АОО-О-О.

5. U ime bašte i lepih slova prekinite više! :D

6. Јöгурт

Требало би Каизен да намести да цела химна одсвира сваки пут кад се улогујеш, а кад добијеш плус да иде ОУ-О-О--О-АУО-АОО-О-О.

То би била јебена победа, ја не бих спавао никад само да чујем тај звук!

7. Хахахаха!
    Данкан се Јовичићу смеје, моја кита по буљи га греје!

8. Сине овај његов напад, плус задњи астриксов сет, следећа сцена гомила људи на киселом и коксу виче ОУ-О-О--О-АУО-АОО-О-О. Јовичић њу вејв псиџа диџеј.

9. Не знам за вас, али ја сам песму набацио на моб и слушам је у просеку седам, осам пута дневно.

10. Данкан воли Милицу. Да испрска по лицу :)

11. Јöгурт
    Не знам за вас, али ја сам песму набацио на моб и слушам је у просеку седам, осам пута дневно.

Da znaš tek kakav je seks uz nju. Ne mogu da nadjem temu sa pesmama za opštenje da proglasimo hit.

12. Е, али да се напушиш и пушташ Јовичића - одвајање душе од тела, слобода, истина.

ЗА СВАКИ ПЛУСИЧ ВОДИ СЕ БИТКА!

13. Чрчо, ево Милица и ја већ упражавамо. ВРХ!

14. A šta ste se isprimali toliko, kačio ga ja još pre neki dan :)))))

Burzume, "vod' se bitka" :)))))))))))

15. Бежи бре дерпе, скувам ти семени сутлијаш усред гузне шерпе!

16. Сад смо у таквом расположењу јеби га. Мени је ово врхунац. Још сам у шоку и не могу да верујем ОУ-О-О--О-АУО-АОО-О-О!

17. mylyca

Хахахаха!
    Данкан се Јовичићу смеје, моја кита по буљи га греје!

Duncan Ferguson

Данкан воли Милицу. Да испрска по лицу :)

A šta da vam radim sad? Da l' da budnem milostiv k'o Savo iz Kikinde, il' da vas pošaljem na glodanje banane...
    Ah, pitanje je sad :)))

18. Ако је због спема, може. А ако је због вређања, то зајеби, ми се ОБОЖАВАМО! А ово нам је навика са једне закључане теме.

19. Ако Данкан и Милица добију бан, банујте и мене јер по њима прскам сваки дан.