Transfer blama

1. ahahahahahhaha :D
    Komentari rasturaju :D

2. http://www.imdb.com/title/tt0237123/

meni ova serija izaziva nevidjeni transfer blama kad god da je gledam, i koju god epizodu :)

3. Meni ovaj retardinjo izaziva ne samo transfer blama, nego i mucninu (bez preterivanja) - http://www.prva.rs/sr/program/emisija/story/11436/Veče+sa+Ivanom+Ivanovićem+-+No.47.html
    I kad vidim da ovde neko pohvali glupaka, dodje mi da ga spalim. Realno mislim da su "postovaoci" ove institucije loseg humora najnizi sloj autora na sajtu, i vrlo se cesto pronalaze medju autorima losih postera i jos gorih definicija.

4. mrzi me sad da trazim onu temu o popovima, crkvi i to..al naleteo sam na sliku iz hilandara
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228715_1871291233622_1581384600_1822569_7369658_n.jpg
    znam da i nije za ovu temu..al meni je ovo malo o.O

5. Evo dispricam.
    Bio ja dva dana sad ko covek na Kamenicki pored nisa. Neki degeni dovezli one svadbarske zvucnike majke im ga nabijem, KUMULATOR od TRAKTOR i nakacili. Sledeci repertoar:
    1. Cvija
    2. Djogani
    3. Samo SladZa iz djoganija
    3. Karleusa x 3 albuma
    4. Dara Bubamara
    5. Opet malo Cvija
    6. Neki gej reperi, pvi put cujem
    7. Idemo na mars mars, jaa bicu poznataaaa ( posebna kategorija, vrte posle svake 3 pesme)

E to ne bi bio nikakav problem da nisu culi ljudi okolo, i to ceo kilometar tetke im ga. Ja sa bio oko 400m od njih (doduse poljana) DRAO SAM SE DRUGU U UVO DA BI CUO, tako da moz da zamislite.

E da, na kraju se neki car iz okoline dosetio, dosunjao i napravio kuslus, probilo na masu xD

6. Transfer blama sam ja doživeo - došao sa društvom na uranak bez kola, opreme za sređivanje kampa tegleći dva frižidera i sa suviše klope i hrane jer nas ispalili u zadnjem trenutku...

7. http://www.mondo.rs/slike/vesti/002/048/v204842p2.jpg

Овако нешто, озбиљна навијачка група не би смела себи да дозволи. Ово ми не личи ни на симпатизерско препуцавање, заиста сам доживео трансфер блама.

8. А реално, нису морали да им дају банане кад су се већ набили на оне шипке ко мајмуни у кавезу. :)

9. Лупус фром купус
    Па не, али која је поента поруке? Више ми личи на неко клиначко препуцавање...

Брате, то су навијачка препуцавања. Поента је да нема поенте. :)

10. Па јебига није то лектира да мора да има неку поенту. :) Да мало увреди и испровоцира ривала и то је то. Тако ја бар капирам те ствари.

11. Па јебига није то лектира да мора да има неку поенту. :) Да мало увреди и испровоцира ривала и то је то. Тако ја бар капирам те ствари.

Ја не знам да је ово иједног Гробара увредило. Већина мојих ортака се жестоко насмејала на ово, мада ако је то био циљ, онда ок.

12. Добро онда неуспео покушај провокације... како ти драго.

13. Izgleda kao neka jako losa definicija.

14. Види га овај, пази кад сам знао да ћеш ти да се јавиш... Ајд хостуј једну собу, мало да се спрдамо...

Znaci ti si doziveo transfer sto su oni okacili transparent a nikog nisu uvredili, ili prozvali?

Отприлике. Више ми је смешан тај покушај неке прозивке...

15. Ја доживим трансфер блама кад год гробари направе ''кореографију''. И кад ''смисле'' песму. Обично исплагијају нешто, треба их бановати ололол

16. Па добро, ај ми објасните поенту ове пароле...

Izgleda kao neka jako losa definicija.

+1

17. Daj obrisite ovaj spam na temi, ja svoje postove obrisah

18. Јес' ти доживео трансфер због ове козе или због Манијака?

19. Bio na uranku, neki šabani doneli ogromne zvučnike, platili nekom liku koji tu ima kuću 500 dindži za struju, priključili produžni i cepali, majkeimganabijem, celu noć i ceo dan, gej repere, tuc-tuc i svadbarski turbo folk...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.