Transfer blama

1. Takmičenje koje je prije tri godine započeto mnoštvom parova, završeno je jednim parom iz Podgorice, a pobjednici su Milica Lukić i Novak Roković. Milica je Novaku prvi put dala tek nakon dvije godine i devet mjeseci veze. Pobjedničku, utješnu nagradu Milica je dobila kao djevojka koja je najduže izdržala od svih cura koje su se takmičile te godine.

"Naravno da mi je krivo što sam na kraju popustila i dala dečku, jer sam mogla da oborim Željkin rekord od tri ipo godine"

Kada smo je pitali koja je tajna njenog uspjeha, odgovorila je:

“Inat. Naša stara nacionalna osobina. Kad god bi dečko zatražio, ja sam se inatila. Posustala sam kada sam vidjela da se ohladio i da ne traži više. Nisam mogla više da se suzdržim. Kada sam čula da sam ja ta koja je osvojila takmičenje, dala sam mu čak nekoliko puta tog mjeseca.”

OVO UBIJA! :D

http://www.rastanj.me/drustvo/hronika/podgoricanka-pobjednik-kupa-jadac/#utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri

2. Ал су нашли име, у пичку материну :)

3. Jedna slika sa fejsa:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/184139_179711498738591_100000992275068_393655_3388571_n.jpg

Ispod koje piše:
    moje umetnicko delo....
    I tagovano 543 ljudi. I muškaraca i žena.
    Između gomile komentara, i ovo:

hvala sestro slatka ti pali andjele a davoli tebe joj sto nisam djavoooooo pa da svim onima sto ih mrzim nanesem mnogo a bas mnogo zla
    April 24 at 11:52pm · 1 person
    inace tebe volim
    April 24 at 11:52pm
    p.s da se niko ne nadje uvredjen ni iznenadjen
    April 24 at 11:53pm
    a sto se tice decka sa slike jojjjjjjjjjjjjjjjj sta bih mu radio
    April 24 at 11:55pm · 1 person

+ ostatak...

Razumimo se, ne vređam nikoga. Nemam ništa protiv njih, ali ovo... Ovo mi je tako... O.o

4. Прво миџети, сад и педери, ти баш запео да завршиш у утиску недеље? :)

5. Иначе , можда ово није трансфер али.....

http://www.youtube.com/watch?v=uHfdllJ1ZrE

...ја бих платио да видим следећу сцену :
    субота вече , пуна бесна дискотека људи , сви до једног пијани и дрогирани , делиријум , и креће ова зика са видеа ...... хаварија , губљење и дивље Мелансие како тресу ............О.о претерао сам......

6. Laki, prvo sam pročitao info. I bio sam kao: What the fuck? O.o

Ali onda sam čuo "pesmu".

Šta koji jebeni kurčev kurac je ovaj duvao kada je napravio ovaj kurčev šit od sranja!?

7. Песма објашњава. Какав црни трансфер.

8. Šta objašnjava? Kako trolovati na ju tjubu? Pa to znam i bez njega.
    Samo što moj trol ima 45.000 pogledanih, al' šta da mu radiš...

9. Брате, мени је ушло у главу, а ја презирем електронску музику. Дакле, објашњава. :))

10. HAAHAHAHHAHA PESMA OBJASNJAVA HAAHHAHA

PLACEM

11. Песма јебе колко је добра... Дал је трол или не немам појма али је јебено добра сад сам је скино и блеји ми као рингтоне на мобу :Д

12. Dobar ritam,samo mi je tekst nekako staromodan.

13. Alkaloid
    Dobar ritam,samo mi je tekst nekako staromodan.

Није старомодан брате, то ти је олд-скул! :))

14. Vaistinu old skul:))

15. Kao što reče jedan moj drug pre par godina, inače pripadnik romske zajednice.... "Brate, pa da se skine gola ispred mene i kaže -Jebi me, vala bih dobro razmislio"

16. lelelelelele MEGABLAM...što bi rekli mi leskovčani.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.