Transfer blama

1. Хаха! АЛи баш је фенси сајт. .=)

2. Odgovori Dubu, ce da 'mre mlad cekajuci te.

3. Ima li većeg Epic Fail-a od klipa? Pogledajte kako YouTube help odgovara na pitanje: "How to change my username?"

http://www.youtube.com/watch?v=0feaoLOwO14&feature=related

Fejslift.

4. HAHAHHAHAH SLAVOLJUB HAHHAHA

5. Ma citajuci komentare ispod vidim da je trol.

6. SLAVOLJUB JE KRALJ AHAHHAHAHAHAH

7. Ja od 99% stripova tog Somborca dozivljavam najstrasniji transfer blama. Evo ga nasumicni, jeza me podilazi od njega.http://www.blic.rs/data/files/2010-11-23/1610_5.jpg

EDIT: Upravo sam provalio koji nalog Somborac koristi na Vukajliji - Super Marko!

8. Marko Somborac ima fenomenalne stripove, pričajte šta hoćete. :P

9. Odiseja u svemiru 2011

10. Na svakom času filozofije doživljavam transfer blama. Čini mi se da mogu da zaplačem od sramote u profesorovo ime.

"oni su otišli na Marsu",
    "pobegli su u drugom gradu"
    i legendarna rečenica, koju sam bila primorana da napišem u svesKU:
    "Svojim pesimizmom odlazi u pustinji, hranivši se travama, našli su ga rastrgnutog."

11. i legendarna rečenica, koju sam bila primorana da napišem u svesKU

Misliš, u svesKOJ?

12. Da! Zbunila sam se malo. :)

13. A da, zaboravila sam i na: vlas', šes', boles', mos', plas'...

14. Ja posle dužeg vremena ponovo gledo onu kesićevu emisiju još me sramota jebote
    gost neki dzoni fazoni duhovit u pičku materinu valjda ce postaviti na youtube to zlo

15. Како ја мрзим Кесића.

16. Zlo dankane sto je najgore neki ga gotive

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.