Transfer blama

1. EDIT: Tuki, pogrešna tema. :)

2. aleksandarknezevicknele.blogspot.com

3. za sva Vremena Bolji od Dobrih, Jaci od Jakih, Brzi od Brzih, Lepsi od Lepih, Hrabriji od Hrabrih, Spretniji od Spretnih!!!

СиВи за позавидети.

4. doživeh transfer.

Enorman.

5. doživeh transver blamčine sinoć kad sam otišao na rođendan na kućnu žurku gde je navodno trebalo da bude bar desetak vrh riba, a ispostavilo se da je svaka otkazala u poslednjem momentu i na kraju bilo nas 20ak napaljenih likova. Celo veče je proteklo u nekoj neprijatnoj tišinčini.

6. Pahahahahhaha Petre ...Ako je bal nek je Maskenbal!

SInoć su moji iz srednje slavili 5 godina mature, okačili su slike sa proslave na fejs, žešći transferi su padali, ali ne bi kačio ovde slike da ne bi popio ban!!!!!

7. Gamby, prepricaj, predugo je.

8. Pufnice čitaj, nećeš se pokajati veruj mi.

9. Ангус Јанг из AC/DC је тврдио да га на бини поседа неко ко њиме управља у току концерта...

Били Ајдол је у својим спотовима распињао полунаге девојке

Године 1988. САД су сезапањиле злочином који је починио 14-годишњи дечак Томи Саливен; он је извиђачким ножем искасапио своју мајку, а затим убио и себе. Дете се није дрогирало. Нико није знао због чега је то урадио. Међутим, кад су ушли у његову собу, имали су шта да виде: Саливен је, слушајући хеви метал, почео да се занима за сатанизам, и, на крају, принео мајку и себе на жртву ђаволу.

Рок бендови се нису стидели да и о томе певају; рецимо, "Metallica" ("Fade to Black"): "Живот ће изгледа нестати./ Издана удан лутам све даље./ У себи се губим./ Нико и ништа ми више није важно./ Изгубио сам вољу за животом./ Ништа више не могу да дам./Замене ничег више./ Треба ми крај да ме ослободи."

Које дилеје.

10. Ahahahha Gambi, gde si ovo našao?

11. Такође, зна се да се глодари много теже сналазе у лавиринтима ако им се пушта хард рок.

Ангус Јанг из AC/DC је тврдио да га на бини поседа неко ко њиме управља у току концерта...

Мржња многих рокера према Христу јасно показује његово право порекло.

Музика пуна таме не може да прође без последица.

Неке бестелесне, интелигентне силе, натприродних моћи, повремено су у стању да управљају музичарима.

12. Ovo je kao oni metalika posteri i komentari, samo malo gore i retardiranije.

SLEJA ZAŠTO KOLJEŠ KRAVU DECHKO?!

13. Hahahhahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahaahaha!!
    Je l neko dobio odgovor od onog oca kome smo svi pisali?? Ja ga zvah i na chat, ali opet iskulira:(

14. Ali hristofob AHAHAHAHAHHAHA

15. Јесте, али је готивније за читање.

Питер Парфи из "Баухауса" појао је на латинском и унапред и уназад црну мису.

У једној својој песми Рони Џемс Дио био је више него јасан: "Велика црна овца гледа у мене, | каже: "Знам где би требало да будеш". | Рече ми:"Пођи за мном и даћу ти уживање, | али прво мораш да гориш, да гориш, да гориш у огњу" Када му се обратила мала бела овца с предлогом да треба да буде на небу Дио јој је, у песми, рекао: "Одлази", и определио се за црну овцу хедонизма.

16. http://vukajlija.com/forum/teme/27633-pitanje-moderator-odgovor-autor-uskoro

Koliko glupava tema!

Je l neko dobio odgovor od onog oca kome smo svi pisali?? Ja ga zvah i na chat, ali opet iskulira:(

Ne! Ja sam mu pisao jedno sedam-osam puta i nije mi nijednom odgovorio. Pička.

Evo, pre neki dan sam poslao ovo:

Оче, занима ме која је музика Богоугодна, а која није, јер ме та дилема мучи већ неко време. Буни ме то јер ја на пример осећам неку нелагодност и видим Сотонине црте у томе, али не знам колико сам у праву. Грех је сматрати за грех нешто што то није, зар не? Такође, представља ли грех слушање на пример реп или метал муѕике у којој се псује и богохули. Конкретно, притам то због мог сина који слуша свакојаку музику и којекакве којештарије. Уколико није Богоугодно, како да га одговорим од чињењ а греха и покажем му прави пут и праву традиционалну Српску народну музику. Мени гитара сама по себи делује као грешнички инструмент, јер пропагира неморал будући да је фалусоидног облика, а за рокере и репере је познато да су често раскалашни, неморални и обожавају Ђавола и клањају му се. Шта да радим? С поштовањем Оче и хвала унапред на одговору.

I ništa. Kurac. Jebem ih baš.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.