Transfer blama

1. Realno taj lik je car ladno je napisao knjigu u kojoj pljuje rok hahaha pročitajte i ostale strani pogotovo ovaj predgovor

Књига "Пут за нигдину/ Рокенрол и доба нихилизма" настајала је од 2001. до2007. године, у периоду у коме је Србија била у транзицији, прелазећи из трулог комунизма у канцерогени капитализам

Kancerogeni kapitalizam lololo

2. Као и кад је у питању Роберт Џонсон, чуле су се широм гласине да је Zeppelin склопио савез са ђаволом, тражећи од кнеза таме да им наштимује инструменте и заузврат му дајући своје душе.

HAHAHAHAHAHAH
    http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Izazovi/PutZaNigdinu/PutZaNigdinu24.htm

3. Dan nezavisnosti malopre na RTS1. Tetramegagiga transferčina.

4. Тек онда постаје јасно куда води такав начин живота, у коме је Пејџ упражњавао хероин и сексуалне односе с девојчицама од четрнаест година, басиста Џон Пол Џонс имао хомосексуалне односе, Џон Бонем, стално пијан, јурио да силује жене и туче људе "у пролазу", а певач Плант све то правдао речима да је "рокенрол животни стил да се живи добро и да се има згодна женска".

Ovi Svetosavci stvarno nisu normalni.

5. Jebote, od ovih sa svetosavlja moze dosta dobre muzike da se pokupi :)

6. HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA

7. СРБИЈА СЕ САГИЊАТИ НЕЋЕ , СЕМ АКО НЕ ВАДИ НОЖ ИЗ ЧИЗМЕ!!!

Lakijev O meni.

8. А онда је дошао Џим Морисон, и скочио у вулкан свог гнева.

Чак и да не слуша речи, млад човек може бити повређен сатанском музиком, надахнутом од злодуха.

Група "KISS" названа је, од стране критике, "демонима бљувачима ватре из рокенрол-пакла".

Сантана је додао једно "н" да не би баш до краја одао коме се посветио

Колумниста британског "Мелоди Мејкера" Стив Рејс, упозоравао једа је рок "једна од најстрашнијих ствари које су се десиле популарној музици". Говорило се и о томе да су рокери лишени дара.

Џон Дајамонд, лекар из Њујорка, који је 1977. године био председник Међународне академије за превентивну медицину, тврдио је да рок може да подстакне стрес и гнев. Говорио је да анапестички ритмови штетно утичу на рад срца.

Према томе, Бог није, нити је могао бити творац рок музике: Јер нас не призва Бог на нечистоту него у светост (1 Сол 4, 7). Њен творац је човек потпомогнут од ђавола, који ју је искористио да га преко ње пороби и одведе на дно пакла.

Ово је генијално.

9. Сантана је додао једно "н" да не би баш до краја одао коме се посветио

Nije mi dobro. :))))))

10. MILKA, naravno da sam mislila na tebe kad rekoh JEDENJE KURCA.
    Pusa:*

11. У својој исповести "Бог и рокенрол", монах Арсеније из манастира Црна Река у епархији рашко-призренској, који је у свету био део београдске субкултуре осамдесетих година XX века, веома јасно и одлучно говори о вези између дроге и рок музике.

Менсон је учлањен у ЛаВејеву "Chruch of Satan" 1994, када је званично постао и жрец. Примљен је као искусан наркоман, и ако је Ла Веј тврдио да је против дрога; примљен је као трансвестички кловн, иако је Ла Веј био за "мачо-типове" и "праве женске".

12. citao sam pre par godina bog i rokenrol....dugo nakon te knjige nisam citao nista. cudan je utisak ostavila na mene

13. StefanKostić

Sad mi izlete na fejsu.
    :crvenim:
    http://img694.imageshack.us/img694/8782/24928717168288106281535.jpg

pa ti si osmi razred?

14. pa ti si osmi razred?

Koji k?

15. StefanKostić
    pa ti si osmi razred?

Koji k?

hahahhaaha ma samo bahato :D šali se čiko xD

16. kosticu el te ovo gospodja bozen platila da metnes ovog u transfer blama. da ti kazem nesto, za razliku od ostalih koi obecavaju da cu posle njihovih proizvoda biti mrsav i poceti da jebem ova njegova tajna to zaista i cini

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.