Transfer blama

1. шта фали коксу???!?

2. АААаа Тараро немој ме плашиш.

3. па ту нема ни 300 јура пххахахахаахах
    требао је и 20ице, 10ице и кованице да стави, мобове не бих да коментаришем

4. Nemoj ja da uploadujem sliku :P

5. Аих, не могу да уђем комшији у профил, немам га у пријатеље, да видите ви што је трансфер блама са парама и ланцима и телефонима...

6. http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188786_208314405848849_100000108740579_923223_5525643_n.jpg

Ево наш покушај имитирања, али једноставно немамо пара, ове 25 еура су ту, само зато што сам морао мјесечну да купим, иначе на располагању су нам само оне ситне лололо

7. loloo, ovaj samsung desno ko moj bokcamu!

8. Смарко, ко је ова с босанском личном картом?
    Несрећна је к'о ја, осјећам!

9. Другарица једна, Дајана :)
    лололо има још једна из босне, не могу побјећ од вас :))

10. Неко ко има босанску личну у ЦГ је несрећник, од тога се не може побјећи. Али сад макар знам да нисам сам! НИСАМ ЈЕДИНИ!

П.С. Ако је нека од њих двије добра риба, препоручи ме да дијелимо несрећу. :Д

11. Видиш ту си у праву, стварно сам примијетио, тачно као да вас бије неки малер :)

Добре су, фине су тј :)
    Немој сад да причам другарицама иза леђа, мајка му стара :))

12. Малерчина брате, малерчина... :)

13. Kolfilde, bez preterivanja, mislim da si ti deseti lik koji postavlja taj spot u transfer blama...

14. e jebga, nisam listao temu, tek sad vidjeh ovo, i dobih ludi nagon da postavim ovo negdje.

15. Dakle, stigne mi sad poruka na YouTube sledeće sadržine:

e imam za tebe jednu ponudu ako si zainteresiran dodaj me na facebooku ja se na fb zovem censored. nadam se da ces biti zainteresiran za moju ponudu sa nestrpljenjemm ocekujem tvoj odgovor

Ja ukucam to ime i izađe mi neki klinac od 13-14 godina. :)

16. Ja ukucam to ime i izađe mi neki klinac od 13-14 godina. :)

A ti se ponadao da je neka picka za seks aa? Priznaj :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.