Transfer blama

1. Decko idi leci se. :)
    Jer kako se ti ponasas nije normalno. A ako bas zelis da budes uz lemaju idi na dugme odjava. Pa lokajte neko pivo. I bas ces ti da mi drmas kavez.

2. Smirela bre deco, šta vam je.

3. Jana>
    Decko idi leci se. :)
    Jer kako se ti ponasas nije normalno. A ako bas zelis da budes uz lemaju idi na dugme odjava. Pa lokajte neko pivo. I bas ces ti da mi drmas kavez.

Probao sam, neće da me leče, kažu da 'oće da se zakopčavam na leđima.
    Ma kakvi, cirkaćemo mi i bez te "odjave". Mada, opet, nisam ja taj kome cvrče stopala iz moderatorske bulje.

4. Ahahaha Džihad iz d vej of fajt!

5. Ma kakvi, cirkaćemo mi i bez te "odjave". Mada, opet, nisam ja taj kome cvrče stopala iz moderatorske bulje

transfer. :)
    :licedlan: :licedlan: :licedlan: :D
    ohohooo deco samo cirkajte hahaha

6. brate sta sam jeo, totalno su omasili poentu! blaaaaaam

7. Stvarno je za transfer blama.

8. hel ovaj,,sta sam jeo,,gastoz cuveni?

9. @bvdlga sta si ti mislio da marko bulat nije turbo saban...ja znam da je on prepevao pesme od tome zdravkovica i cudno mi je bilo da su svi to gotivili,mnogoooo.verovatno da nikad nisu culi tomu zdravkovica.slusati tomine pesme kako peva marko bulat a ne slusati tomu to je po meni zlocin a razlika iznedhu njih dvojce je recimo kao razlika izmedju najnovijeg ferarija i fice

10. Лабо, ја не знам да је Марко препевао песме од Томе. Ако под препевавањем сматраш то што их пева на наступима, онда мислим стварно... Човек је сабијао, био најбољи кафански певач од ове "млађе" гарнитуре, што му ово треба није ми јасно...

11. pa sigurno da je pevao na nastupima,a ima toga i na disku...sad ne znam dal je on to i snimao,nije ni bitno.bitno je da je to bilo mnogo popularno.kad je tako dobar sto nema on svoje takve pesme,te prave kafanske,koje ce da se slusaju naradnih sto god i vise kao tomine..oce kurac,ne moze on to zato sto je obicna sabancina koja glumi nekog boema i umetnika.da je on neki umetnik ne bi pevao ovako nesto ni po cenu zivota...ja recimo ne znam ni jednu njegovu pesmu a sigurno je da ni jedna njegova pesma nije ni blizu tom rangu pravih kafanskih pesama....

12. ovo nije transfer blama nego transfer decije paralize

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.