Transfer blama

1. Kako je lepo biti glup, la la la, ouuu kako je lepo biti gluuup. Tra la la la laaa....
    Kul pesmica.

2. Kakva je to bedna i plitkoumna kreatura. Ko je raspravljao sa njim u onoj grupi zna o čemu pričam, pokušava da ispadne inteligentan bacajući fore iz Dr. Hausa.

3. Ma ajde što baca glupe Hausove fore, nego što koristi naše.
    Prvih nekoliko dana (idi slobodno i pročitaj te postove) je bio glup k'o kurac. Onda smo uleteli Smarko, Reme, ja i još par ljudOva i jebali mu kevu. Od tada je naučio da se ponaša i koje izraze kako da upotrebljava.

4. Prvih nekoliko dana (idi slobodno i pročitaj te postove) je bio glup k'o kurac.

Pa o tome ti pričam, prvo pijačarske fore i odjednom je postao eNKLoventan.

EDIT: Ma meni je svo to posterdžijsko plačipičkanjenje transfer blama. Kad krenu 'a moj poster ima ovoliko a nije u odabranima, a bolji je, a kurac, a palac'... Šupičku materinu bre!

5. Ево ја управо ратујем са дебилом. Ал' ја сам почео само по кеви да му ударам, јер се жешће прави паметан.

6. Pa nije ti to kao danas da svako može da napravi kvalitetan video u svojem zadnjem dvorištu.

7. Moj odlazak na basket posle sto godina,jbg,nema klipa da postavim :P

8. ŠKK?

Sada ono missičje I want world peace dobija potpuno novo značenje.

9. Stefane, peace, ne pease :) Čisto da ne pogrešiš ako negde budeš pisao... :)

10. Greška, nisam namerno. :)

11. Znam, nadam se da ne zameraš što sam te ispravila :)

12. Ne zameram, nikako. Ne volim da grešim. Volim kada me ispravljaju. :)

13. Џафтара

http://www.facebook.com/pages/Sne%C5%BEana-i-7-jegera-u-odabrane-x/201065219938229

лик окачијјјо видео :(((

Moje lice izgleda -> :D
    I ne mogu da skinem ovaj izraz nikako.

Nije car nego carić!

14. Moje lice izgleda -> :D

Ladno ista ti :)

15. Ахахахаха! Царски. Ја сам управо био минус мен. 3:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.