Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Sportom,filmovima,pa cak i muzikom...jebiga,samo tim sporednim stvarima.Pa to,u pravu si,mi smo kurac od zemlje. :)
izvorima čiste pitke vode, kojih je sve manje... pola pokupovala coca-cola a u pola smo se posrali sami
О.о јел може неко да ми дешифрује ово ?
sorry.... odgovor na Ladokv komentar '' čime možemo da se ponosimo ......''
ma sto se tice vode,zemlje i prirodnih lepota to ce ionako sve da nam pokupe...bitno je da je djokovic prvi
Svojatanje
Svaka njemu cast sto je prvi, ali ljudi su debili.
labokv тролује. признајем да сам насео.
Zasto ja vama objasnjavam bilo sta kad vi primetite samo ono nebitno u mom tekstu,umesto da ste obratili paznju na ove delove
-sto sebe smatra za nerkoga ko je ucinio dobro za ovu zemlju...
-sto je psovao publiku u arenu koja je platila velike pare da bi ga podrzavali pre nekoliko godina
-zbog toga sto ne zna da prihvati poraz kad ga dozivi.
Zasto ja vama objasnjavam bilo sta kad vi primetite samo ono nebitno u mom tekstu,umesto da ste obratili paznju na ove delove
-sto sebe smatra za nerkoga ko je ucinio dobro za ovu zemlju...
-sto je psovao publiku u arenu koja je platila velike pare da bi ga podrzavali pre nekoliko godina
-zbog toga sto ne zna da prihvati poraz kad ga dozivi.
Idi jebi nesto, previse pizdis oko stvari koje te navodno iritiraju.
Oni su barem prestavljali Srbiju i osvajali medalje u ime Srbije,tj SRJ tada...Djokovic igra u ime svoje i to sam vec rekao zilion puta ovde.
svojatanje objasnjava...mi smo najveci na krovu smo sveta imamo novaka eeeej.srbija svetska sila,ima novaka..pokorili smo planetu
Djokovic igra u ime svoje i to sam vec rekao zilion puta ovde.
Da, ali je dao doprinos osvajanju Dejvis kupa. I prebroj koliko puta se Srbija spomene u pozitivnom kontekstu kad on nesto osvoji. To je vise nego sto su svi politicari uradili u prethodnih 20 godina za ovu zemlju, bez obzira sto on to cini prevashodno za sebe.
Kad uradis nesto u zivotu, javi se, do tad oladi sa sirenjem frustracija po internetu.
massni samo dokazuje da sam u pravu time sto nema argumenta pa se bavi satro psihoanaliziranjem mene.
mi smo najveci na krovu smo sveta imamo novaka eeeej.srbija svetska sila,ima novaka..pokorili smo planetu
Kad bi malo vise cenili ljude koji uspeju nesto van granice ove zemlje, mozda bi i bili nesto u svetu, a ne samo govnjava rupa na Balkanu.
massni samo dokazuje da sam u pravu time sto nema argumenta pa se bavi satro psihoanaliziranjem mene.
Koji su tvoji argumenti?
Upravo suprotno. Srbi cene nekoga tek kad uspe negde tamo, a dok je ovde, onda je go kurac.
ok massni to ce sutra da ti donese bolji standard.kad novak bude pomenuo srbiju u pozitivnom kontekstu jos 10 puta nece vise da se voze jugici nego tojote.fora je u tome sto on nista ne radi za ovu zemlju,kad je sportista i mogao nesto da uradi..pa brazilci su bili ko zna koliko puta prvaci sveta u najpopularnijem sportu pa su i dalje siromasni
Mozda bi trebao da procitas svaki moj post koji sam ovde ostavio,mrze me da ponavljam zilion puta jednu te istu stvar.
Не млатите више, одосте у оф.
kako ga ne cene pa jel si video docek..e ajde bezi tamo ti ne znas gde udaras...