ali je isto tako jebeni ambasador Srbije u trenutcima kad skoro čitav svijet misli da ovde žive jebeni divljaci. A poređenje sa Teslom stvarno nema smisla.
dzonovan
Ajde Pjere ti kaži kako bi trebala da izgleda proslava i doček? Kolko skontah, gadi ti se to sve?
Da gadi mi se sve to jer naši političari i novinari koriste svaku priliku da zamažu oči narodu i da svaki uspeh naših sportaša pretvore u gnusne, nakaradne i grotesne dogadjaje.
Budim se jutros palim TV, raspali Gile peva Igra rokenrol cela Jugoslavija, a stoka u transu peva i maše srBskim zastavama, a do juče su zviždali na himnu Hej Sloveni. I GADE MI SE SVA MASOVNA "SPONTANA" OKUPLJANJA!!!! Ej bre ladno zovu narod da izadje na ulice da slavi nakon meča, ne mislim na doček. Na takvoj propagandi bi im Gebels pozavideo!
Da gadi mi se sve to jer naši političari i novinari koriste svaku priliku da zamažu oči narodu i da svaki uspeh naših sportaša pretvore u gnusne, nakaradne i grotesne dogadjaje.
Da, ali taj narod nije išao na doček da vidi njih, nego da pozdravi još jedan uspjeh čovjeka koji ih svojim sportskim uspjesima bar malo uveseljava i čini ponosnim.
A jesi nešto drugo očekivao od političara? Narodu hljeba i igara, i svi srećni. Pa šta fali, ljudi se malo nerviraju, pa se raduju ili tuguju, malo loču, pa sutra svak svojim poslom...Za to majku mu služi sport, ne bi bilo interesantno bez navijača.
Pa navijači su ti koji su došli da proslave. Tebi se gadi, podsjeća te na Slobin miting? Pitao sam već, kakva bi po tebi trebala da bude proslava? Koga bi eto ti turio da pjeva umjesto Gileta? Niko nikom više ne može mazati oči, jasno je da je sveopšte stanje u kurcu, ali mimo toga RAJA TRAŽI VESELO!!!!
Е да Леонида и остали знају ко им скрнави дело...
Da nije bilo njega, ti bi sad sedeo u nekom ćumezu i umakao pero u kravlju balegu dok ti nad glavom gori sveća. Budi zahvalan na tome što imaš.
Nole je isti tesla jebote! :)
Taj rad.
Možda bi neko izmislio to posle njega. Možda ne bi. Ko zna.
Nole je isti tesla jebote! :)
http://hatredalive.com/nicks/troll.gif
Olololo
Sa električarom se raspravljam o Tesli, lolololo.
Inače ceo doček me je podsetio na Slobine i Mirine mitinge.
http://www.youtube.com/watch?v=hsln8sA-vmo
Alo nisam trolovala :) nego stvarno sa brkovima i tom zurkom lici fizicki.
Ne vidim u cemu je problem
Pa dokle više ovo?
I da nije bilo Forda, još bi furali u konjskim zapregama. Da nije bilo Njutna, ispadali bi iz atmosfere...
И да није Стивена Хокинга, ја бих куцао неко друго име овде.
Ajde Pjere ti kaži kako bi trebala da izgleda proslava i doček? Kolko skontah, gadi ti se to sve?
Budim se jutros palim TV, raspali Gile peva Igra rokenrol cela Jugoslavija, a stoka u transu peva i maše srBskim zastavama, a do juče su zviždali na himnu Hej Sloveni. I GADE MI SE SVA MASOVNA "SPONTANA" OKUPLJANJA!!!! Ej bre ladno zovu narod da izadje na ulice da slavi nakon meča, ne mislim na doček. Na takvoj propagandi bi im Gebels pozavideo!
http://www.spilledmilkcatering.com/blog/wp-content/uploads/2011/05/bread1.jpg
http://www.pangraf.com/img/Products/90/big/covece_ne_ljuti_se_4.jpg
Da, ali taj narod nije išao na doček da vidi njih, nego da pozdravi još jedan uspjeh čovjeka koji ih svojim sportskim uspjesima bar malo uveseljava i čini ponosnim.
... и на тренутак забораве колика им је плата. Ако је имају.
A jesi nešto drugo očekivao od političara? Narodu hljeba i igara, i svi srećni. Pa šta fali, ljudi se malo nerviraju, pa se raduju ili tuguju, malo loču, pa sutra svak svojim poslom...Za to majku mu služi sport, ne bi bilo interesantno bez navijača.
Kakve to ima veze sa onim što sam ja rekao? Jel sam pomenuo navijanje ?
Pa navijači su ti koji su došli da proslave. Tebi se gadi, podsjeća te na Slobin miting? Pitao sam već, kakva bi po tebi trebala da bude proslava? Koga bi eto ti turio da pjeva umjesto Gileta? Niko nikom više ne može mazati oči, jasno je da je sveopšte stanje u kurcu, ali mimo toga RAJA TRAŽI VESELO!!!!
Što si tolko uporan u nameri da me izvedeš na pravi put i da mi otvoriš oči i da mi objasniš neke stvari?