Transfer blama

1. Онда у споредној уличици код мог факса нека девојка певала ЗАЗ уз пратњу гитаре. И још се њихала на исти начин.

http://files.sharenator.com/kill_it_with_fire_KILL_IT_KILL_IT_WITH_FIRE-s678x438-132452.jpg

2. Ovo prevazilazi sve moguće kategorije transfera, ovo je apokalipsa čovečanstva i dobrog ukusa.

3. Hahahaha, ja ovo dodajem u prijatelje. Ako nije trol, postaće žrtva buahahahaha.

4. Sto ste se toliko zalepili za ovu babu, koja je, uzgred receno, lazni profil?

5. Smorili ste jeb'o te. Ovo gore od Norisa Chucka.

6. Transfer je bila jedna slika u ,,Vremenu'' , kao šolja sa slikom Mlatka Radića i tu tekst:
    Đenerale, bojiš li se koga?
    - Samo Boga, i više nikoga!
    Baš transfer...

7. @PrankMaster da li se tvoja baba tako oblaci i tako slika? Pretpostavljam da ne...Nisam ja kriva sto je zena takva kakva je, i sto se oblaci tako... ;)

8. Power_Mix, nije fora što je žena transfer, nego što je fejk profil, plus su je kačili ovde jedno 5 puta u poslednjih 3 dana.

9. LUDI CAK
    Power_Mix, nije fora što je žena transfer, nego što je fejk profil, plus su je kačili ovde jedno 5 puta u poslednjih 3 dana.

... I još na četu još barem 10ak puta.

Smarate.

10. Ахахахха кол'ко ти мрзиш ове ликове и цело то идиотисање уз ову глупу музику. :))

11. Taj Hardbas je uvek bio transferčina, ali smo mi ipak i to uspeli da nadmašimo. Sve bi bilo drugačije da je Hitler ušao u Moskvu.

12. Sve bi bilo drugačije da je Hitler ušao u Moskvu.

Jebem li ti kakva rečenica i koliko može da se tumači...

13. Реци кад смо успели чак и Русе да зајебемо по шабанизму.

14. Која је заправо сврха овога? Нађу се негде и дебилишу се групно, и онда то сниме, шта?

15. Која је заправо сврха овога? Нађу се негде и дебилишу се групно, и онда то сниме, шта?

Тако некако, мада је ипак илузорно помињати реч „сврха” у контексту групе ликова у тренеркама и са мајицама преко фаце. :)

16. Baš. Vidi se da smo braća. Al bezbrižan sam, sve to BIA prati i pravi listu dobrovoljaca za doniranje organa i prve linije na frontu kase zarati. Mora nekako ovo da se istrebi. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.