Transfer blama

1. Колико ми се кења од појаве тениса у Србији и као "урбаних" ликова који не знају ни основна правила а као играју. Мислим да се разумемо, одгледам ја некад тениски меч али целокупна јавност и ментоли су ми огадили наше тенисере. Само чекам кад ће из фрижидера да ми изађе Џока.

2. Хахаха, костобрани не требају! Како геј! И да не устајемо са столице у току меча и не причамо...

3. boze dragi marija zapalila si me srce i posaljimi tvoj msn ili ako imas skajp i kazacu ti sve bi ti litzao srce tvoju sexy picku i tvoju sexy guzu sve dok nebimi svrsila iz tvoje picke i tvoje guze tvoj sexy sok u moja usta i ja da popijem tvoj sexy sok iz picke i iz guze a posle bi ti lizao picku dok pisas i tvoju pisasucu iz picke bi popijo i lizao bi dalje tvoju picku i guzu tvoju aposle bi ti ubacio nsvoj sexy kurac 31 u tvoju picku i u tvoju sexy guzu mmmmmmmmmmmm exstra si sexy al mi se podigo moj sexy kurac dok pisem o tebi mmmmmmmm lizem ti picku i posaljimi msn i da vodim sexy sa tobom ok

Pobednički komentar, umro sam. Al' svejedno, skoro je nemoguće da ovaj nije neki trol.

4. или је направио 50 "дуплих налога" и дописивао се са собом преко коментара :Д

5. OVo nije transfer blama...Oni su se zajebavali...Ja sam se smejao nisam osecao nikakav blam...

6. Ee ovo je vec transfercina...

7. A koji naglasak, znachi brate kulich ee..

8. M kao Mamicu ti nabijem na drsku od metle :D

Ova definicija se uglavnom koristi kad te neko mng nervira i neznas sta da mu kazes vise samo cepi ovo i ima da upali :DDD

http://www.realx3mforum.com/smf/avatars/gallery/blank.gif

9. Navikao sam da nasi ljudi koji rade u prodavnicama ili good food-ovima nemaju pojma engleski,ali ovaj majstor je takav moron da ja nemam reci...
    Elem,izasao sa posla duzmem neki 'lebac da bacim pod zub,odem u pekaru,narucim palacinac neki slani i stojim i cekam...i nailazi neki strendzer,pita ovu ribu sto radi nesto,ova sva izgubljena.Ja samo posmatram,ni ne trudim se da cujem sta pricaju.Ova jadna ga gleda,pa kao zove drugu i vice joj ''Ti bolje razumes''. Ovaj majstor objasnjava,nemo ga gleda devojka,i pozove pica majstora kao ajde vidi sta hoce.Dolazi baja,celav,stavio onu kapu kuvarsku kao,neke brkove pustio,a ima 35 banki maksimum.I jadan ovaj mu pokazuje sta hoce,picomajstor prekrstio ruke i kao prevrce ocima i kao glavom mrda levo desno,saslusa ovog,nasloni se obema rukama na neko sranje ka ovom liku i kaze mu ''Slusaj brate,kad dodjes u Srbiju,nauci srpski,jebi ga,sta da ti kazem!'' I to sve onako kurcevito,kao ispao sam baja...PA MATER TI JEBEM,DABOGDA NEMAO NIJEDNU MUSTERIJU AKO NE NAUCIS ENGLESKI. Mene blam pojeo,pridjem onom decku,pitam sta hoce,a on im sve vreme prica i pokazuje da mu jebeni sendvic spakuju za poneti... -.-

10. Ахахахах па нисмо ми Французи па да се правимо блесави кад треба енглески да се прича. Које дилеје. Ја не могу да верујем да је неко завршио основну и средњу школу и притом учио енглески минимум 8 година, и да опет није научио бар онај тарзански, довољан да се споразуме са неким око основних ствари.

11. Hau ar ju tudej?!