Transfer blama

1. Сигуран сам да

Dying Pterodactyl

звучи управо овако :))

2. Frodo se konačno pridružio našoj družini!

3. Frodo se konačno pridružio našoj družini!

Ukrade mi komentar s tastature.

4. Pobeđuju Frodovi komentari

Cigani minusima samo pokazujete koliko niste Srbi i koliko vam je veca mrznja prema Partizanu od patriotizma(ljubavi prema Srbiji)...

patriotizma(ljubavi prema Srbiji)..

5. Šteta, lijepa cura a šta učini od sebe...

6. Пребац'те на Пинк.

7. То се зове будала по народски ......

8. Aaaaaaaa, moje uši!!!

9. Kako stare, Zdravko Čolić i Mitar Mirić sve više liče.

10. -А ТО ШТО СИ МАЛО ГАРАВ?

АХАХАХАХА

11. Onog trenutka kad uperite kažiprst u nekoga i kažete: “On je kriv”, tri prsta pokazuju na vas, a palac u nebo. Uvek je najveća odgovornost na vama. To je princip po kojem živim.

Sa fejsa Ivana Tasovca. Malo me je blam što sam uopšte gledao njegov profil.

12. http://www.youtube.com/watch?v=x44zzpBL9dU
    lepi iznad oblaka,prva verzija spota..kakvo je to ponasanje..

13. Onog trenutka kad uperite kažiprst u nekoga i kažete: “On je kriv”, tri prsta pokazuju na vas, a palac u nebo. Uvek je najveća odgovornost na vama. To je princip po kojem živim.

http://i.imgur.com/Kz47p.png

14. a palac u nebo.

Ja ne znam kako on upire prstom, ali meni palac pokazuje na napred dole.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.