Transfer blama

1. Сигуран сам да

Dying Pterodactyl

звучи управо овако :))

2. Frodo se konačno pridružio našoj družini!

3. Frodo se konačno pridružio našoj družini!

Ukrade mi komentar s tastature.

4. Pobeđuju Frodovi komentari

Cigani minusima samo pokazujete koliko niste Srbi i koliko vam je veca mrznja prema Partizanu od patriotizma(ljubavi prema Srbiji)...

patriotizma(ljubavi prema Srbiji)..

5. Šteta, lijepa cura a šta učini od sebe...

6. Пребац'те на Пинк.

7. То се зове будала по народски ......

8. Aaaaaaaa, moje uši!!!

9. Kako stare, Zdravko Čolić i Mitar Mirić sve više liče.

10. -А ТО ШТО СИ МАЛО ГАРАВ?

АХАХАХАХА

11. Onog trenutka kad uperite kažiprst u nekoga i kažete: “On je kriv”, tri prsta pokazuju na vas, a palac u nebo. Uvek je najveća odgovornost na vama. To je princip po kojem živim.

Sa fejsa Ivana Tasovca. Malo me je blam što sam uopšte gledao njegov profil.

12. http://www.youtube.com/watch?v=x44zzpBL9dU
    lepi iznad oblaka,prva verzija spota..kakvo je to ponasanje..

13. Onog trenutka kad uperite kažiprst u nekoga i kažete: “On je kriv”, tri prsta pokazuju na vas, a palac u nebo. Uvek je najveća odgovornost na vama. To je princip po kojem živim.

http://i.imgur.com/Kz47p.png

14. a palac u nebo.

Ja ne znam kako on upire prstom, ali meni palac pokazuje na napred dole.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.