Transfer blama

1. K'o i meni ovo vaše sranje sa ovim kosovarima.

Zajebala si se, i meni se sere od Kosova. :)

2. Zajebala si se, i meni se sere od Kosova. :)

A meni od takvih kao ti. Evo sad sam se dobro pokenjao, izašlo je dobro parče u obliku slova F.

3. Био сам приморан да одслушам ово до краја. До јаја.
    http://www.youtube.com/watch?v=YAZX6cv7OAY&feature=related

4. Dečko: Ćao!
    Cura: Ćao. Moram ti nešto reći.
    Dečko: Kaži :)
    Cura: ♥ Volim te! ♥
    Dečko: I ja tebe ali ja imam 19 godina, a ti 15 ...
    ... Cura: log off

Dečko je toga dana čuo na vijestima kako je jedna mlada cura presjekla vene i krvlju na zid napisala"GODINE NISU VAZNE"
    Dečko ju je volio i on je također svojom krvlju na zid napisao"BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"

Stavi ovo na svoj status ako i ti misliš da godine nisu važne ♥

Status jedne likuse..

5. HITNO!!
    ZUKORLICEVI LJUDI UPALI U POLICIJSKI STANICU. Cetvoricu mladica koju su lepili plakate u novom pazaru na kojima je bio poziv na bojkot popisa stanovnista i parola "tunis, egipat, libija, sandzak" policija je legitimisala. S obzirom da nisu imali nikakve legitimacije privedeni su u policijsku stanicu. Nedugo zatim zukorlicevi banditi sa dva automobila upadaju na ogradjeni parking prostor ispred stanice policije i u samu stanicu. Prete policajcima, od kojih su neki pobegli, kazu "kako smete da hapsite nase ljude" i izvlace ih iz stanice policije. Time su pokazali da pravu vlast u tzv sandzaku ima muftija. Ko je dozvolio zukorlicu da bude jaci od drzave srbije ? Siri dalje

Ja ne znam šta će još smisliti za lajk.

6. Dečko: Ćao!
    Dečko je toga dana čuo na vijestima kako je jedna mlada cura presjekla vene i krvlju na zid napisala"GODINE NISU VAZNE"
    Dečko ju je volio i on je također svojom krvlju na zid napisao"BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

7. Kamikaza, to je bio moj komentar na status...
    I izbisan mi je...
    KUCKA!

8. Океј, ово је невероватно.

Упознам ја једну девојку синоћ. Риба лепа, фина паметна... ми целу ноћ причали, смејали се, било нам лепо. Шетамо се тако по кеју, седнемо, романтика на нивоу, ја у шоку, мислим да сам нашао љубав свог живота. Нагнем се напред, погледам је у те дивне очи и прошаптам: "Која је твоја омиљена песма од Јандриног јата?" Она је рекла да не зна шта је Јандрино јато. Стога сам је бацио у Дунав.

Тру стори, бро.

9. Dečko: Ćao!

Ау, тебра, ово је прејебало век, трололо

10. http://www.youtube.com/watch?v=GJCQDd4vYjg мени само није јасно како је могао са обради песму која се врти по свим клубовима и радио станицама већ годину дана...

11. joj pajko vrh ti je ova makedonska reklama

12. stefane nebriga je legenda transfera

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.