Transfer blama

1. Da l je veca pobeda ovo ili ono mozete da gledate film do kasno u noc a S E D I T E u crkvi???

2. Hajd skidajte ovo sa fejsbuka, mangupi ste, kul ste, jaki ste u pičku materinu a sad skidajte ovo.

3. Хахаха који фејл боктенеубио !

4. ко да скине? па то сам видео код неког ортака што мисли да је већи србин од сваког, само сам принтскриновао и залепио овди.. :)

5. Što si zalepio OVDI? Koga boli kurac za tvog druga? Šta je ovde transfer uostalom?

6. има оних којима јесте.. зато сам и окачио овди..

7. I meni je ovo npr. i verujem biće i mnogim drugim.
    citat preuzet s jednog hrvatskog tjednika
    -10
    + -

Boris Tadić je rođen 15. januara 1958. godine u Sarajevu (BiH) od oca Ljube Tadića i majke Nevenke Francetić. Kasnije je ovaj detalj, da mu je majka iz ustaške porodice Francetić, promenjen od strane bezbednosnih službi, za koje je Boris radi(o), u Kićanović. Ima i rođenu sestru Vjeru.
    Otac Borisa Tadića je iz rata izašao sa činom kapetana OZN-e (Odeljenje za zaštitu naroda, preteča svih kasnijih bezbednosnih službi SFRJ, prim. red.) i sejao je smrt među Srbima Pivljanskog kraja, te kao nosilac Partizanske spomenice uskoro dobija i čin pukovnika OZN-e!

Drug Ljuba se povlači iz Sarajeva u Beograd, gde ga šalju da učestvuje u pisanju novog programa partije (KPJ). Po uspešnom završetku pisanja novog programa, a na preporuku drugova Edvarda Kardelja i Veljka Vlahovića, Ljuba postaje redovan profesor filozofije, politike i prava (kasnije preinačeno u sociologija) na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Supruga Nevenka se zapošljava kao neuropsihijatar u Palmotićevoj ulici u Beogradu.
    Mladog Borisa upisuju u školu „Pero Popović Aga“ (sadašnja ,,Mika Alas,,), u Gospodar Jovanovoj ulici. Zbog problema sa fizičkim zdravljem, nikada nije uspeo da se ostvari na sportskom polju.
    Kao dete veoma uticajnih roditelja, mladi Boris se upisuje u Prvu mušku gimnaziju „Moša Pijade“ i tu se dešava nešto sto će imati dalekosežne posledice ne samo za Borisa...

U njegov razred dolazi mladi i zgodni Nebojša Krstić u kog se Boris Tadić zaljubljuje! Njih dvojica stupaju u homoseksualnu vezu. U trećem razredu gimnazije, školska spremačica zatiče Borisa kako radi felacio Nebojši i šokirana onim što je videla, sve prijavljuje direktoru Prve muške gimnazije „Moša Pijade“. Tadašnji direktor, inače saradnik vojne obaveštajne službe KOS-a, zabranjuje „tetkici“ da o tome bilo šta priča zbog uticaja Borisovih roditelja, dok istovremeno to prijavljuje svojim nadređenima u KOS-u.
    Tamo su odmah prepoznali njegov „potencijal“ i sa kompromitujućim informacija sa lakoćom ga vrbuju da radi za njih. Jedan od prvih zadataka bio je da špijunira svoje roditelje, u prvom redu oca Ljubu, koji se u to vreme intenzivno viđao sa „disidentima“ Zagorkom Golubović, Dragoljubom Mićunovićem, Nebojšom Popovim itd...
    Agenti KOS-a savetuju Borisu da makar formalno nađe neku devojku, jer će se priče o njegovim sklonostima proširiti, i na taj način upropastiti planove koje je Služba imala sa njim. Pošto je bio potpuno nezainteresovan za suprotan pol, „nabacuju“ mu ćerku poznatog „Politikinog“ sportskog novinara, izvesnu Olgicu S., kasnije diplomiranu pravnicu. Oni se, kao, „zabavljaju“ i to je jedna jedina devojka koju je Boris Tadić imao do svoje ženidbe sa Veselinkom Veselom Zastavniković, revolucionarkom iz Osjeka.

8. Koliko mi ide na kurac više ovo baronisanje i hejtovanje Tadića. Ako vi mislite da možete da budete predsednik ovog slepog creva do zemlja, evo izvol'te.

Sto posto baronija, nema teorije da je tačno.

9. evo iskreno: upalim tv , bilo koji nas kanal da okrenem, sramota me ( na vise nivoa )..

10. evo iskreno: upalim tv , bilo koji nas kanal da okrenem, sramota me ( na vise nivoa

Ne gledam TV već godinu dana iz istog razloga.

11. Bila mi simpatična pesmica do dela ''Okolo je....VOJVODINA'' jebala vas vojvodina mađarštine

12. Ne gledam TV već godinu dana iz istog razloga.

Domaće televizije pogledam možda dva sata mesečno... Ako gledam, gledam NG, Discovery, History, Travel i ostalu kompaniju...

A čudio sam se profesorki matematike kad mi je u srednjoj pričala da je izbacila TV iz kuće... Ispostavilo se da je to pametna stvar!

Što se tiče ovog za Tadića gadna teorija zavere, ja ne znam ko je sposoban onako nešto i da izmisli!

13. Koliko mi ide na kurac više ovo baronisanje i hejtovanje Tadića

K'o i meni ovo vaše sranje sa ovim kosovarima.

Ne gledam TV već godinu dana iz istog razloga.

Zato i provodim vreme na Vukajliji, ali kao da je i ovde sve bajno i sjajno. TV program je karina.

14. Gledao sam to za Tadića na jutjubu još odavno...
    http://www.youtube.com/watch?v=MXueN6BDHlk

15. De nek otvori neko temu za Tadiju da ga ispljujemo, i njega i njegove sledbenike.

16. Jel kod vas pomama za nekim crnim avatarima lafo zbog Kosova? Mis'im, koji kurac?

17. Jel kod vas pomama za nekim crnim avatarima lafo zbog Kosova? Mis'im, koji kurac?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.