Skoro da sam ubeđen sam da bi Stanković, Krasić, Kolarov ili čak Pantelić bolje izveli penal od Vidića, ali prevelika je odgovornost da kao jedan selektor vi budete taj koji će odlučivati o tome ko će izvesti najstrožu kaznu. Zbog toga sam odlučio da igrači na licu mesta igrom zimi-zami-zum odrede ko će izvesti penal. Verujte mi da sam se za glavu uhvatio kada sam video da se Vidić približava lopti, ali šta da se radi, tako je htela sudbina – izjavio je Pižon koji se osvrnuo na postavljenu taktiku zbog koje su ga poslednjih meseci kritikovali mnogi novinari.
Decko kaze devojci s kojom je u vezi 10 dana: Ili ces spavati sa mnom ili raskidamo! Devojka se odluci da spava s njim. Nakon 2 dana,oni raskinu. Decko nadje drugu devojku, upita je isto pitanje kao i prvu: Ili spavas sa mnom ili raskidamo! I ona se odluci da spava s njim! Sutradan oni raskinu. Decko nadje trecu devojku i upita je isto pitanje: Ili spavas sa mnom ili raskidamo! Devojka mu lupi samar. Decko je uhvati za ruku i kaze: Ti si prava ! :)
Decko kaze devojci s kojom je u vezi 10 dana: Ili ces spavati sa mnom ili raskidamo! Devojka se odluci da spava s njim. Nakon 2 dana,oni raskinu. Decko nadje drugu devojku, upita je isto pitanje kao i prvu: Ili spavas sa mnom ili raskidamo! I ona se odluci da spava s njim! Sutradan oni raskinu. Decko nadje trecu devojku i upita je isto pitanje: Ili spavas sa mnom ili raskidamo! Devojka mu lupi samar. Decko je uhvati za ruku i kaze НЕМОЈ ДА ТИ ЈЕБЕМ МАТЕР МРТВУ, КУРВЕТИНО, ШТА САМ ЈА, БАЛЕГАР ПА ДА ЧЕКАМ ТЕБЕ УСРАНУ КОБИЛУ ДО БРАКА? СКИДАЈ ГАЋЕ, ДА ТЕ НЕ БИХ ЈЕБО ПРЕКО ЊИХ, МАМУ ТИ ЈЕБЕМ РАСПАЛУ...
Овако отприлике изгледа кад ја то радим. Изменио сам делове који су неистинити и убацио мало романтике.
Decko kaze devojci s kojom je u vezi 10 dana: Ili ces spavati sa mnom ili raskidamo! Devojka se odluci da spava s njim. Nakon 2 dana,oni raskinu. Decko nadje drugu devojku, upita je isto pitanje kao i prvu: Ili spavas sa mnom ili raskidamo! I ona se odluci da spava s njim! Sutradan oni raskinu. Decko nadje trecu devojku i upita je isto pitanje: Ili spavas sa mnom ili raskidamo! Devojka mu lupi samar. Decko je uhvati za ruku i kaze НЕМОЈ ДА ТИ ЈЕБЕМ МАТЕР МРТВУ, КУРВЕТИНО, ШТА САМ ЈА, БАЛЕГАР ПА ДА ЧЕКАМ ТЕБЕ УСРАНУ КОБИЛУ ДО БРАКА? СКИДАЈ ГАЋЕ, ДА ТЕ НЕ БИХ ЈЕБО ПРЕКО ЊИХ, МАМУ ТИ ЈЕБЕМ РАСПАЛУ...
•● Izlazak: Uwek
....•● Poljubac: :*
•● Zagrljaj: da
•● Broj fona: imam
......•● Prijateljstvo: narawno :)
... ... ...•● Bockanje: da
•● Dopisivanje: Uwek
..•● Dobar/ra: da
......•● Sladak/ka:da
•● Zgodan/na: da
..•● Kod tebe mi se sviđa:ocxi xD
•● Bio bih sa tobom: jok
....•● Opičen/a:oo daaaaaa
•● Stidljiv/a: Ma jock
..........•● Volim te: daa ♥
.....•● Izgled 1-5: 5
•● Na tebe mislim:cxesto
...•● Tvoj profil posećujem: swaki dan
•● Par za tebe: Dragan
......•● Značiš mi:daaa :D
..•● Ti si tako: •●dobra,zanimljiwa,luda itd. xD
Nadimak za tebe:Kaca
Kako mozes, jebote? Meni njen glas ubija svaku erekciju. Jedino da pustim na mute.
А јебига нисам у позицији да бирам боју гласа :(
http://operatorchan.org/arch/src/n110143_facepalm.jpg
AU
И ладно није јебо трећу! начи, Вуле, ја неверуем!
Каква педерчина!
Џаба му што је јебо ИПАК СЕ НИЈЕ ИЗВУКО
МОЖЕ ДА СЕ ИЗВУЧЕ АЛИ НЕ И ДА СЕ ИЗВУЧЕ!
ЛИК СЕ ЛОЖИ НА САДО МАЗО какав гмаз
Овако отприлике изгледа кад ја то радим. Изменио сам делове који су неистинити и убацио мало романтике.
Тако Дане, она прва прича није била ни за курац.
Данкан инспирисан Јованом!
Pederčina.
hahaha taj rad.
Цео сајт им је трансфер блама...
Udri kurvu isfoliranu!!!
http://vukajlija.com/forum/teme/33388-serija-friends?strana=1#post_1650067
Eklipsa ispravi to :D
....•● Poljubac: :*
•● Zagrljaj: da
•● Broj fona: imam
......•● Prijateljstvo: narawno :)
... ... ...•● Bockanje: da
•● Dopisivanje: Uwek
..•● Dobar/ra: da
......•● Sladak/ka:da
•● Zgodan/na: da
..•● Kod tebe mi se sviđa:ocxi xD
•● Bio bih sa tobom: jok
....•● Opičen/a:oo daaaaaa
•● Stidljiv/a: Ma jock
..........•● Volim te: daa ♥
.....•● Izgled 1-5: 5
•● Na tebe mislim:cxesto
...•● Tvoj profil posećujem: swaki dan
•● Par za tebe: Dragan
......•● Značiš mi:daaa :D
..•● Ti si tako: •●dobra,zanimljiwa,luda itd. xD
Nadimak za tebe:Kaca
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/sokantno-tinejdzeri-se-opijaju-i-uz-pomoc-tampona.html
(evooo popravila)
koji kurac se dešava ljudima, jesu li ovi normani ??
Ahah:) Neću ni da otvaram vest, dopada mi se kako retardirano zvuči iz naslova.