Transfer blama

1. мени моја учитељица рекла

Бета едиповац

2. Ее, то је то!

Шта ти паметујеш, ни ти не знаш кацмо пали под турску власт! :))
    Синоћ кацмо играли Конквистадора ниси знала! лоло

3. Шта бре нисам знала? Које је питање било? :)

4. Zvanično smo pali 1459. al ugnjetavali su nas i pre toga, stoga računamo 500 godina, a ne tu nekih tričavih 400 ili ne daj bože 350! Dokle više da umanjujete patnje i stradanja ovog naroda sluge zapada!?

5. Шта бре нисам знала? Које је питање било? :)

Питање ти је било: Кацмо пали под Турке?
    Ти си рекла нешто 135_, ја сам реко 1420, а Павле је пермутово. Ја узех две територије, а ти једну. Немој да ми заборављаш ту, а онда прозиваш незналице! :))

6. хахах, немогуће да сам рекла испод 1400! :)) То знам сигурно, пошто се сећам како нам је професорка очитавала лекцију за то у првој години. :)

7. Рекла си, рекла си. Можда си много размишљала, па ниси имала времена касније, али рекла си 1350 и нешто. Памтим ка слон!

8. Добро, добро. :)
    Мора да сам се нешто опасно зајебала. :)
    Бај д веј, јави кад будеш хтео реванш. :)

9. http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/172034/Zaplakala-ikona-na-grobu-patrijarha

Вест је још подношљива, али одређени коментари су прајслес.

10. Шта то значи, то нажалост знамо, али о томе смо као народ требали пре да мислимо.

Сад можемо само да размишљамо да ли је владика бачки био у праву кад је забранио да се икона унесе у његову епархију, или пак није био у праву...

Ahahahaha štakojkurac?

11. http://9gag.com/gag/391898?ref=fb-share

Можда Јенки тролује... мада је мало вероватно.

12. На неком хрватском књижевном порталу ладно су написали да Хомер спада у римску књижевност.

13. Ју ладно, то ти је ко да с реко да је Андрић српски нобеловац.
    :))

14. MI SMO HOMEROVI, HOMER JE NAŠ!

15. Ју ладно, то ти је ко да с реко да је Андрић српски нобеловац.

Лолололо

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.