Transfer blama

1. http://www.youtube.com/watch?v=VotSPVlzA2w&feature=related

Не знам да ли је било овде .. али .. мене срам поједе живог ..

2. A ovo je kanda vukajlija koja ismeva političare? Zajebo se kaizen kad je uložio u to, bolje da se držao vukajlije.com

3. @Fatal Eror
    Ova ko Pekki lololo

4. "она је мени цео мој свет, моја религија ..."

5. Ma to je bedna kopija vukajlije...

6. Начи како ми иде на курац ово намештање ситуација на фб - у!!!

7. Oskar za najbolju glumu i najbolje specijalne efekte zasluzuje
    http://www.youtube.com/watch?v=SRi59dhVawo&feature=share

8. Fatalllllllll!!!! To si sad uradiJo i nikad više.

9. Devojka mi pirčala da je to sve izrežirano, da su joj tražili one slike i majicu dan pre da napravi, kao "to je po scenariju" i napravili debila od nje bezveze.

10. Jebote Anarhiste, kakav bolesni kreten je mogao da snimi ovako nesto?

11. Haaahhahaha jebeni kralj :D

12. Dakle, ona scena filma sa prethodne strane je nešto najtragikomičnije što sam video u životu, 'nači strašno. :)

13. Devojka mi pirčala da je to sve izrežirano, da su joj tražili one slike i majicu dan pre da napravi, kao "to je po scenariju" i napravili debila od nje bezveze.

Zamisli da su kontaktirali tebe da radiš to! Mislim da bih se preselio tamo 'de već živiš samo da te podjebavam :D

14. Jebemudete, nisam ja tol'ki fanatik. Dragana mi nije Bog, niti religija, niti je volim više od majke.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.