Daj ne budite neinformisani toliko. Ova riba je glumica Bojana Novaković, glumila je u nekim filmovima po Amerikama, pa otud i ovo bo- JANA NOVAK- ović, kao alias. I ovo nije ništa drugo nego sprdnja tipa jako loša... Ali je iscenirano, tako da nije smešno ni zanimljivo ič.
Zabrinula bih se da sam obaveštena za sve te youtube gluposti, a glumicu nisam prepoznala. Svejedno - jako dosadan klip, ako izuzmemo sise.
Тролује професорку, бре.
Замисли која курава. Дала му 2 и још га потпрцкује, каже ''једва''. Појела би ту вежбанку без салате да је мени тако нешто написала.
Ниси ни ти пратио часове српског, али не замерам ти.
топ листе и доделе музичких награда и признања
Које награде, признања? Гранд фестивал, шта?
али није у реду да их исмевате, јер неко је у те песме уложио свој труд а богами и новац
Уложила је Цеца, богами доста пара и труда у трансфере играча Обилића и тамо неких кураца, па шта сад? Треба да јој се клањам због тога?
Разумем да стављате неке непопуларне певач, али није у реду да стављате песме од неких певача који су имали безброј наступа што у Србији тако и у иностранству
Ако је неко популаран, аутоматски мора да ми се свиди и не смем да га пљујем? И Венди је јако популарна и не сумњам да је она имала много наступа, јел то значи да не треба да је пљујем и да је сматрам за распалу куробештију?
знам лично да су се неки потресли због тога што су се нашли на овој теми
Ко се потресао? Именуј. Можда му Каизен упути писмо извињења. :)
Bilo je dosta lepih narodnih pesama a onda su došli Mitrović, Sale Popvić, ona kvazi tekstopisac i uništili muziku a time i današnju omladinu i matorce.
Вучице управу си. Ви што ме прозивате за граматику само ћу вам рећи браво. Могу одма да вам именујем Дару Бубамару и Стефана, Стефан се више потресао што је његова песма се нашла на трансферу, али нема везе њих и овако не волим. Иначе и Митар Мирић се увредио због неколико постова о његовом облачењу, тако да немојте да правите критичаре када то нисте. Толико од мене, поздрав.
П.С. Цоола, хвала на линку.
Upravo sam od keve čuo 2 najretardiranija vica na svetu. Ono sede 2 babe u mraku, dođe 3. i upali svetlo je čak smešno koliko je retardirano, a ovo je takav stepen retardiranosti da ne mož' ni da se nasmeješ k'o čovek! A najgore od svega je što ona to smatra smešnim vicevima. Jebote, s kim ja živim...
Стефан вам је онај Цвија педер, нервира ме али га знам. Ма сконтао је Мире да је зајебанција, али увредио се био мало. Знам још пар музичара, из разноразних жанрова, оне ретарде што је неко набрајао, попут Сандокана и тако неког, не познајем.
Upravo sam od keve čuo 2 najretardiranija vica na svetu. Ono sede 2 babe u mraku, dođe 3. i upali svetlo je čak smešno koliko je retardirano, a ovo je takav stepen retardiranosti da ne mož' ni da se nasmeješ ko čovek! A najgore od svega je što ona to smatra smešnim vicevima. Jebote, s kim ja živim...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ако је већ било не замерите.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e8EuDNVx3L8
Шта год да је, срање је.
Dovitljiv je decko.
Требао је возач да га ципелира у челенку..
Daj ne budite neinformisani toliko. Ova riba je glumica Bojana Novaković, glumila je u nekim filmovima po Amerikama, pa otud i ovo bo- JANA NOVAK- ović, kao alias. I ovo nije ništa drugo nego sprdnja tipa jako loša... Ali je iscenirano, tako da nije smešno ni zanimljivo ič.
Zabrinula bih se da sam obaveštena za sve te youtube gluposti, a glumicu nisam prepoznala. Svejedno - jako dosadan klip, ako izuzmemo sise.
http://vukajlija.com/recnik/autori/39095
http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=491#post_1743940
Transfercina...
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/386392_10150459782697768_152782852767_8605265_21555157_n.jpg
Тролује професорку, бре.
Замисли која курава. Дала му 2 и још га потпрцкује, каже ''једва''. Појела би ту вежбанку без салате да је мени тако нешто написала.
аххахах, замисли ти њих чиме се баве.
http://www.prva.rs/sr/program/serija/story/9127/Kad+li%C5%A1%C4%87e+pada.html.html
Ниси ни ти пратио часове српског, али не замерам ти.
Које награде, признања? Гранд фестивал, шта?
Уложила је Цеца, богами доста пара и труда у трансфере играча Обилића и тамо неких кураца, па шта сад? Треба да јој се клањам због тога?
Ако је неко популаран, аутоматски мора да ми се свиди и не смем да га пљујем? И Венди је јако популарна и не сумњам да је она имала много наступа, јел то значи да не треба да је пљујем и да је сматрам за распалу куробештију?
Ко се потресао? Именуј. Можда му Каизен упути писмо извињења. :)
Bilo je dosta lepih narodnih pesama a onda su došli Mitrović, Sale Popvić, ona kvazi tekstopisac i uništili muziku a time i današnju omladinu i matorce.
http://www.youtube.com/watch?v=gQeqZrjgY5c
Вучице управу си. Ви што ме прозивате за граматику само ћу вам рећи браво. Могу одма да вам именујем Дару Бубамару и Стефана, Стефан се више потресао што је његова песма се нашла на трансферу, али нема везе њих и овако не волим. Иначе и Митар Мирић се увредио због неколико постова о његовом облачењу, тако да немојте да правите критичаре када то нисте. Толико од мене, поздрав.
П.С. Цоола, хвала на линку.
Ko je Stefan?
Jebeš Stefana, on poznaje Mitra Mirića!! Upoznaj nas, Čule, da objasnimo Mitru da ništa nije zlonamerno i da smo ljubitelji!
Хахахха, да јеботе, ко је Стефан?
I kako ti jebote uopšte znaš da su se oni uvredili? Čak znaš i da se Bubamara nije mnogo uvredila?? O.o
Upravo sam od keve čuo 2 najretardiranija vica na svetu. Ono sede 2 babe u mraku, dođe 3. i upali svetlo je čak smešno koliko je retardirano, a ovo je takav stepen retardiranosti da ne mož' ni da se nasmeješ k'o čovek! A najgore od svega je što ona to smatra smešnim vicevima. Jebote, s kim ja živim...
Стефан вам је онај Цвија педер, нервира ме али га знам. Ма сконтао је Мире да је зајебанција, али увредио се био мало. Знам још пар музичара, из разноразних жанрова, оне ретарде што је неко набрајао, попут Сандокана и тако неког, не познајем.
Podeli sa nama.