Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Сале певач сам, али нећу рећи како се зовем. Вучице хвала на ономе за ктиторе, уплатићу крајем године, за пар дана идем у иностранство, па ћу вероватно бити одсутан на Вукајлији, али трудићу се да будем редован члан као и тај клинац што ми је дао налог.
Slobodno mi posalji ime u PVT.
Imas moju casnu kuvarsku rec da nikome necu reci.
Zdravko Čolić? :))
Где да ти пошаљем? Али нећу ти послати јер ћете онда кренути да пишете о мени као и о Пантелићу..
Kako cemo krenuti da pisemo o tebi, ako ne znamo ko si.
Osim ako meni ne kazes, a ja necu da drukam.
Nisam drukara.
Odes na moj profil, iznad brojeva definicija i postera pise POSALJI PRIVATNU PORUKU>
Ukucas naslov.
I dole poruku i ako zelis da mi kazes ko si, slobodno.
Necu da drukam...
Немој да правиш ништа и да кажеш некоме ко сам, послао сам ти ту поруку, ваљда сам добро послао.
Jesi dobro si poslao.
Nemas frke, cuvam to.
Hahahah, kakva legenda je ovaj Čule. Estradne ličnosti ne znaju ćirilicu.
Роки, знају, само неће да је користе јер то по њима није ин...
chule legendoooo!!!
Каже се по Мом мишљењу а не по мени, да на телевизији не погрешиш па да ти неки хватају грешке и кажу како си неписмен. Све најбоље у музици ти желим ја.
Хвала Седплас. Цорнелије хвала на савету, али ја на телевизији су ти све емисије изрежиране тако да и да погрешим неће се емитовати, све се то среди у монтажи...
Па добро, онда за неки интервју. Али којом се музиком бавиш, пошто сам и ја музикант али само онај на улици и немам пара а добијам педале стално?
Hahah neki klinac mu dao profil :D Kao da ne može da napravi profil ko god hoće...ajde beži, šta ste se primili ko posterdžije.
Ма тренутно наступам за Гранд... Петре ти ако оћеш немораш да верујеш, а клинац ми је стварно дао профил, јер смо се упознали на летовању и био је ваљда банован па се нешто наљутио и дао ми шифру и сад ја користим његов профил, и баш је лепо... А интервју ми ретко кад и узимају, и то кад узму скроз ми измонтирају речи...
Отпевај нам нешто. Наступи нам нешто.
Е немораш је одвојено, тј, глагол и одрична речца иду одвојено, ако будеш слао писмо обожаватељки.
на увце. рамо рамо друже мој, ајде!
Чуле је Саша Небрига лично, осећам.
Нешто ми се чини да је онај водитељ, 100%. Увек је хтијо да буде певач. И сад нас овде лаже.