Transfer blama

1. koji si ti penal brate...

2. и саша матић је видео да си трол.

3. brate,ja sam naseo ko baba u trolama, da ne kažem trolejbusu.

4. Mrsko mi čitat, aj mi pojasnite, prepričajte mi ko lektiru u trećem osnovne!

5. Čule brate, jesi razmišljao da se pridružiš jednom kolegi? Pevač i gitarista, bio uber popularan neko vreme, a i sad je, doduše ne zbog svojih muzičkih sposobnosti već zbog svog izuzetnog rukovanja sačmarom.

6. Ваша реч против моје, наравно моја реч је јача. Тако да, ЈА САМ ПОБЕДИО, хвала на честиткама. Толико од мене.

7. Буксно, јел си морао и дефиницију да напишеш о мени? Како си знао да сам у души рокер, а у јавности фолкер?

8. ih bre čule, pa svi oni su taki. i šmrkas, i brzi, i škorićka, i zorica marković...što ne bi bio i ti?

9. ЉУДИ ЈЕЛ ОВО МОГУЋЕ???? видела сам свашта на нету, али ово је нереално?

http://www.koreus.com/video/francis-noel.html

10. Sedplase jedini si raskrinkao ovaj sjajni trol!!

11. što je najjače, obojica su retardi lololo

12. Мени их жао бгате...

13. Lik me neodoljivo podseća na ribu koja je iz bokserica izvadila pitončinu.

14. А брат оверава.

15. mici, pa viš valjda da je dečko retardiran, da ne kažem ometen u razvojetu. al šta ga boli kurac kad tera Skajrim na veri haj bez da mu secka lololo

16. JA NE VERUJEM ŠTA SAM ODGLEDAO!"4
    Nadovezuju se momenti jedan na drugi. Ne znam kako da komentarišem, odakle da krenem :D Mada bih volo i ja lajtsejber, da se ne lažemo.

17. А брат оверава.

Overijo se sto posto lololo

18. ali moram da priznam da je ovo najbolji klip koji sam gledao u proteklih godinu dana!

19. Ау ово колико је жалосно, толико је и смешно.